Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Share | 
 

 BERCUTI SAMBIL MEMANCING

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 02, 2009 11:01 am

OK Kepada yg berminat utk memancing sambil bercuti akan dtg, cuba bagi pandangan dimana harus CLUB kita adakan ....ini hanya cadangan saja .
Sebab terlalu memikirkan tentang kereta saja tentunya penat dan koyak poket...jadi disini sya ingin mengemukakan kepada semua ahli club crown utk MENGADAKAN CUTI SAMBIL MEMANCING akan dtg .... bagus
Klu boleh berikan tempat yg mana sesuai utk yg berfamily dan bujang....SILA NYATAKAN CADANGAN jika ada tempat yg menarik... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting: 214
Points: 10000
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-25
Location: Peaceful place

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 02, 2009 8:57 pm

kt kb ada satu tmpt sesuai kalau mau cuti2 smbil memancing..mmg baik pnya tmpt 2..hihi..
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11405
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 02, 2009 10:16 pm

ble klu bnyk support sy p, sy mo standby lu brng2 ay
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 03, 2009 11:32 am

Mr.JDM wrote:
kt kb ada satu tmpt sesuai kalau mau cuti2 smbil memancing..mmg baik pnya tmpt 2..hihi..

betul ker bro , klu gitu best nya .....bah nanti bila comfirm nanti
u cadang kan tempat nya ...ok bro bagus

memang sya ada dengar di KB ...tapi inda tahu tempatlah... smiley

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 03, 2009 11:33 am

Rome wrote:
ble klu bnyk support sy p, sy mo standby lu brng2 ay

its ok bah bro....tapi bila barang pancing dah stanby , kita gi try yg dekat2 dulu ...ok
baru kita sewa bot pancing... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11405
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 03, 2009 10:19 pm

brng2 pancing sy kena curi bah ari tu simpan d luar umah menrua sy time pindah umah, punya syg 1 box hilang ngan role sy yg sy paling syg. klu sy jumpa tu pencuri mati sy kerja kan wat umpan ikan. skrg tinggal yg kecil ja.
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10580
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sat Jul 04, 2009 8:48 am

ba kalu mancing d kb jan lupa bawa sia kio...

d tuaran pun ok ba mancing ada 3 tempat..
kalu d kb ada 2 tempat.. kira ok la juga ba kalu ramai2 kita serbu sana ok juga tu.. smiley
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11405
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sun Jul 05, 2009 1:17 am

bah ble bah tu sy pinjam2 mata kail kamu lah lu ehehehehe blum lg sy ada masa p beli
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10580
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sun Jul 05, 2009 7:21 am

ba syok ni tau..bila la jadi barang ni..
kalu d kasi lama lg berkarat la mata kail sia semua tu.. laughing
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11405
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sun Jul 05, 2009 8:43 pm

bah klu jd minggu depan ah mcm.....
Back to top Go down
View user profile
ivyana21
Crown Partner
Crown Partner


Aquarius Dog
Posting: 50
Points: 9795
Reputation: 0
Join Date: 2009-06-05
Age: 32
Location: Taman Penampang

PostSubject: Sya mo ikt....   Sun Jul 05, 2009 9:35 pm

kalu pi memancing sya minat ni, skrg sdg blajar ni, tolong kestau ah bila... kalu tiada buat apa2 , sya mo ikt... laughing
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 06, 2009 8:51 am

Nd83kB wrote:
ba kalu mancing d kb jan lupa bawa sia kio...

d tuaran pun ok ba mancing ada 3 tempat..
kalu d kb ada 2 tempat.. kira ok la juga ba kalu ramai2 kita serbu sana ok juga tu.. smiley


bah aturkan lah dulu bro....hehehehe hehe
pasal mancing nie....parit pun dilalui ,...tapi masa kecil2 dululah.....hehehehe hehe

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 06, 2009 8:52 am

Rome wrote:
bah ble bah tu sy pinjam2 mata kail kamu lah lu ehehehehe blum lg sy ada masa p beli

sementara 2 bro bulih share dulu, bah hari minggu ni , u ada program ker sebab aku dah booking bot kecil klu mahu ikut lah...hehehehe hehe

klu mahu call aje... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 06, 2009 8:56 am

Nd83kB wrote:
ba syok ni tau..bila la jadi barang ni..
kalu d kasi lama lg berkarat la mata kail sia semua tu.. laughing

bro klu semua sudah setuju, kita kena aturkan umpannya , dan tempatnya ...jadi cadangkan dimana yg tidak akan menghampa si pemancing.....
Walaupun ikan itu "BADUKANG" yg penting ada di tarik dan kita snap pic nya nanti....hehehehe hehe

cari tempat bro...( u pun minat pancing ker bro nd )

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting: 934
Points: 10828
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 33
Location: Kota Kinabalu

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 06, 2009 10:06 am

ivyana21 wrote:
kalu pi memancing sya minat ni, skrg sdg blajar ni, tolong kestau ah bila... kalu tiada buat apa2 , sya mo ikt... laughing


dr dulu smpai skrng lgsung tiada minat sy klu psl memancing....ikut sj bleh la...

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 06, 2009 3:05 pm

dr dulu smpai skrng lgsung tiada minat sy klu psl memancing....ikut sj bleh la...[/quote]

kenapa girl lgsung inda minat ker..., tapi abg mu minat 2 memancing...best memancing ni menguji kesabaran kita ,..hehehe hehe
klu ada kesabaran tentu ada ikan punyalah...
disini sya bagi sedikit pic ketika sya gi memancing ..hasilnya tak lah banyak ada lah sikit tapi seminggu juga makan ikan lah..
ini my little boss sedang memegang Ikan Cermin atau gelaran lain EBACK berat tak lah cuma 1.4 kilogram saja..

ini hasil yg lain lah....boleh lah tahan.. hehe


jumlah yg sebenarnya ..


ini girl hasil aku memancing di Serusup, Tuaran dgn menaiki bot sewa lah..trip kami ni pd 24/05/2009, cuma sehari saja..balik hari kata org pancinglah... bagus
Bah nanti sya ada masa akan ajak abg rome mu bersama gi memancing... bagus
klu utk family di Tg. Badak bulih juga bah , kekadang 2 ada nasib juga disana ,...klu air bagus dan cuaca pun , ikan yg besar pun bulih kita lihat dari atas Floting Jeti 2....memang bestlah... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting: 214
Points: 10000
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-25
Location: Peaceful place

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 06, 2009 9:09 pm

na,rmai ahli crown yg mnat memancing nie tau.hihi..bro erwan,nd83kb,bro rome kita..bha atur..kami sapot a nie..
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Tue Jul 07, 2009 8:18 am

Mr.JDM wrote:
na,rmai ahli crown yg mnat memancing nie tau.hihi..bro erwan,nd83kb,bro rome kita..bha atur..kami sapot a nie..

sudah tentu bro JDM , cuma mungkin rancangan ini dibuat selepas autoshow 1B dulu, kemudian kita carilah tempat yg sesuai utk kita bersantai sambil memancing dululah.....kan bagus
nanti klu u ada tahu tempatnya dan senang utk keta2 club kita masuk ...senaraikan disinilah , sebelum keputusan tempatnya dipersetujui nanti... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10580
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Tue Jul 07, 2009 6:55 pm

baik kamu atur sapat2 seblum baby ku tek lama lg mau kuar da. kekekeke..
kalu baby ku ada da kompon la ndak dpt kuar mancing...
time tu bz cuci lampin kot. waakakakakaaa... smiley
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10580
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Tue Jul 07, 2009 8:11 pm

kenangan terindah ku seblum khawin.. laughing






katam baini d tanjung badak tuaran..


pari..siok menarik ni..makan pun sedap..hhmmmm...


ni girlfriend ni time ni..kaki juga ni mancing. kekekekee...


walau pun kecik..gembira tak terhingga ba. kekekekee..
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10580
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Tue Jul 07, 2009 8:17 pm


ikan yu...sandi ni tarik..walaupun kecik.


ni yg mahal ni..


ni d rika raya ni..kb
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10580
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Tue Jul 07, 2009 8:23 pm

ba jan d kasi lama...
saja ja tu mau kasi gatal hati si mr jdm. laughing
ba yg lain pa lg...ramai2 ba kita...baru best.. bravo

aktiviti sihat baini.. kekekeke...
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11405
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Tue Jul 07, 2009 8:47 pm

alalalah jealous dah sy ni jg la kamu jd balik nanti penyakit ni sama sy ehehehehe

bah atur lah sebelum posa ni
Back to top Go down
View user profile
ajun B 13
Crown Member
Crown Member


Posting: 11
Points: 9578
Reputation: 10
Join Date: 2009-07-06

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Tue Jul 07, 2009 9:52 pm

Bah...jan lupa kta ni......sal mancing minat tul ni...hehehe...!!!!! Bah jan kasi lama...hehehe
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Wed Jul 08, 2009 12:24 pm

bro nd , di mana tempat 2, bro....bah bila kita aturkan masa nya utk gi FISHING TIME....hehehehe laughing
aduh best nya bro..........
klu bulih kita aturkan gi mancing naik kapal , sebab uncle si jerry iaitu Pakcik Amat ada bot biasa keluar gi Deep Sea jadi kita bulih booking beliau utk mengaturkan tarikh kita keluar mancing....... bagus

aduh memang best lah .... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11405
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Wed Jul 08, 2009 9:30 pm

klu mo kuar laut mo tunggu lepas raya lah coz bnyk BABY CROWN bru lahir.
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 09, 2009 9:05 am

iyah ka bro rome .... yuhuuuu tapi don worry lah , klu keluar pun cuma check2 tempat saja 2, sambil pancing juga....hehehehehe hehe

bah bro nd , nanti cuba aturkan di Kuala Bai,....sebab u tahu tempatnya klu bulih , check bulih stay over night ker sana then tempat tidur ....o rait bro... bagus tengkiu

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10580
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 09, 2009 9:19 am

kalu sana mimang ada tu tempat tido..
tp yg best d serusup sana ada tempat yg bilik atas air tu.
sana buka tingkap ja bole buang umpan da..

pernah gak sia sana..best juga memancing dlm bilik plak tu.. hehe
ada aircon lg..sesuai la yg berkeluarga..
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 09, 2009 9:33 am

Nd83kB wrote:
kalu sana mimang ada tu tempat tido..
tp yg best d serusup sana ada tempat yg bilik atas air tu.
sana buka tingkap ja bole buang umpan da..

pernah gak sia sana..best juga memancing dlm bilik plak tu.. hehe
ada aircon lg..sesuai la yg berkeluarga..

uinah pancing apa dlm bilik bro.... hehe itu bukan lagi sesuai memang sesuai pun ...utk menambah zuriat... hehe
tapi sya belum lagi pernah stay di serusup...cuma naik bot aje balik hari....
tapi bulih juga ...bulih stay over night bersama keluarga kan.... bagus

jadi si suami2 dan jejaka crown bulih pancing yg surirumah tinguk aje...tapi klu org rumah yg suka pancing mana lah dia mahu tinguk aje kan ....hehehehehe hehe

bah aturkan nanti.... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ivyana21
Crown Partner
Crown Partner


Aquarius Dog
Posting: 50
Points: 9795
Reputation: 0
Join Date: 2009-06-05
Age: 32
Location: Taman Penampang

PostSubject: Best tu..   Thu Jul 09, 2009 6:49 pm

best tu, kalu lama2 ko suka dah tu.... tp perlu kesabaran lah... tp mcm skrg ikan nda mkn pancing lah, bulan terang, ari tu pi pancing d laut pn tiada kena mkn sampai mlm... nda tau pla kalu tengah laut...

MAU IKUT MAU IKUT!!!! hehe
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11405
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 09, 2009 10:32 pm

bah cri tempat yg paling ngam, la lepas show 1b kita p mcm hepi
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 10, 2009 9:22 am

ivyana21 wrote:
best tu, kalu lama2 ko suka dah tu.... tp perlu kesabaran lah... tp mcm skrg ikan nda mkn pancing lah, bulan terang, ari tu pi pancing d laut pn tiada kena mkn sampai mlm... nda tau pla kalu tengah laut...

MAU IKUT MAU IKUT!!!! hehe

ok bah kalu kau....hehehehe tunggu aje , nanti kita aturkan masa ... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 10, 2009 9:25 am

Rome wrote:
bah cri tempat yg paling ngam, la lepas show 1b kita p mcm hepi

bah ini kali aku rasa kita pancing di Kuala Bai....nanti kita tunggu bro nd aturkan tempatnya....lepas autoshow lah... bagus

apa macam bro rome boleh bah kan....nanti comfirm kita bincangkan psl umpan dan makanan dan lain2 keperluanlah....sebab sana bulih stay over night.. bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10580
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 10, 2009 10:18 pm

adedeh...kuala bai anytime ba.
paling best terkena ari mggu la..
dr pagi hingga petang pun ok ba mancing..
ndak sia larat sampai mlm. hihihihiiiii... hehe
Back to top Go down
View user profile
ivyana21
Crown Partner
Crown Partner


Aquarius Dog
Posting: 50
Points: 9795
Reputation: 0
Join Date: 2009-06-05
Age: 32
Location: Taman Penampang

PostSubject: oraitt....   Fri Jul 10, 2009 10:26 pm

tapi atur masa yg bisuk nda keja, br best, buli overnite n mancing sampai mlm... laughing
steady
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10580
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sat Jul 11, 2009 9:47 am

alalalalaa...rajin ni otai2 crown yg bujang memancing kalu sis da cakap gtu tu tau..
huahuahua... laughing
mr jdm blang bkan lg memancing..bawa pukat sekali tau.. kekekekee... smiley
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11405
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sun Jul 12, 2009 11:08 pm

x jd la klu gitu bw boom la sy wakakakakaka
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 13, 2009 2:33 pm

Nd83kB wrote:
adedeh...kuala bai anytime ba.
paling best terkena ari mggu la..
dr pagi hingga petang pun ok ba mancing..
ndak sia larat sampai mlm. hihihihiiiii... hehe

biasalah bro klu mlm kita pancing lain , siang pula pancing ikan...hehehehe hehe
bah nanti aturkan hari minggu lah.....lepas show nanti... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 13, 2009 2:35 pm

ivyana21 wrote:
tapi atur masa yg bisuk nda keja, br best, buli overnite n mancing sampai mlm... laughing
steady

itu akan diaturkan sis tapi kita kena tunggu keputusan yg lain dulu....sebab klu overnite ni memang best ...bulih target ikan besar kalu malam lah...ini ikut pengalamanlah.... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10467
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 13, 2009 2:38 pm

Nd83kB wrote:
alalalalaa...rajin ni otai2 crown yg bujang memancing kalu sis da cakap gtu tu tau..
huahuahua... laughing
mr jdm blang bkan lg memancing..bawa pukat sekali tau.. kekekekee... smiley

aduh bahaya si JDM ni, klu pukat saja inda apa lah juga jgn pula dia bawa pukat tunda ,....hehehehe habis nanti ikan2 kecil semua kena sapu.............. ejek

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
 

BERCUTI SAMBIL MEMANCING

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu ::  :: -