Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Share | 
 

 BERCUTI SAMBIL MEMANCING

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10562
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 02, 2009 11:01 am

First topic message reminder :

OK Kepada yg berminat utk memancing sambil bercuti akan dtg, cuba bagi pandangan dimana harus CLUB kita adakan ....ini hanya cadangan saja .
Sebab terlalu memikirkan tentang kereta saja tentunya penat dan koyak poket...jadi disini sya ingin mengemukakan kepada semua ahli club crown utk MENGADAKAN CUTI SAMBIL MEMANCING akan dtg .... bagus
Klu boleh berikan tempat yg mana sesuai utk yg berfamily dan bujang....SILA NYATAKAN CADANGAN jika ada tempat yg menarik... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile

AuthorMessage
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10675
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Wed Jul 22, 2009 10:53 pm

sorry...sorry..
baru d bgtau td show d kb 25hb iaitu ari sabtu ni..
so hari ahad ni bole2 uda plan ni p mancing. kekekeke.. laughing
bah jan d kasi lama...
kompomkan la masanya kio.. smiley
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11500
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Wed Jul 22, 2009 10:55 pm

cute cute gak yg penting skrg ah brapa orng yg p mancing ni
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11500
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Wed Jul 22, 2009 10:58 pm

Nd83kB wrote:
sorry...sorry..
baru d bgtau td show d kb 25hb iaitu ari sabtu ni..
so hari ahad ni bole2 uda plan ni p mancing. kekekeke.. laughing
bah jan d kasi lama...
kompomkan la masanya kio.. smiley

klu ble sebelum matahari terbit lah, jd umpannya mcm mna umpan apa? udang hidup kah basung mo kolek kolek gak ni bru best.
mna bro kita yg 1 ni kaki pancing menghilang dah dia plak.
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10675
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 23, 2009 7:52 am

kalu umpan udang hidup banyak tu d siring jalan tuaran..
ba atur la kalu mau p..
tek lama lg ni.. laughing
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10675
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 23, 2009 8:39 pm


ni dia kuala abai..
d bawah tu la slalu sia mancing..




ni pun kuala abai tp kecik skit tempat ni..
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10675
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 23, 2009 8:52 pm

yg ni plak d PLKN kb dekat juga dgn kuala abai..

time ni air surut sgt bah..
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10675
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 23, 2009 8:57 pm

bah jan d kasi lama...hehehehe...
aku on ja ni.. laughing
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11500
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 23, 2009 9:36 pm

Nd83kB wrote:
kalu umpan udang hidup banyak tu d siring jalan tuaran..
ba atur la kalu mau p..
tek lama lg ni.. laughing

di mna tu jual udang idup? d sebelah mna tu? brapa lah 1 ekor
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11500
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 23, 2009 9:39 pm

alamak siok tau tampat tu, besok lah sy cuba atur sini siapa yg mo ikut kolek2 ble umpan kan. p sy tada barang pancing bah yg tinggal joran ngan cool box ja, ble pinjam2 kah? blum ada duit mo p beli peralatan tau.........
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10675
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Thu Jul 23, 2009 9:50 pm

alalalaa...join ja ba busku..
sia pun pkai set harga RM50 punya kaja ba..
laughing smiley
Back to top Go down
View user profile
shincanensom
Crown Partner
Crown Partner


Posting: 112
Points: 9984
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-25
Location: RANAU-KK-BELURAN

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 24, 2009 7:35 am

aku x kna bawa ka??? cm siuk batul tampat tuhh tauuuu...mau tray jua tuhh..ne Hp aku..0198433673 call ekk... laughing smiley
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10562
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 24, 2009 8:55 am

Rome wrote:
alamak siok tau tampat tu, besok lah sy cuba atur sini siapa yg mo ikut kolek2 ble umpan kan. p sy tada barang pancing bah yg tinggal joran ngan cool box ja, ble pinjam2 kah? blum ada duit mo p beli peralatan tau.........

pasal alat2 pancing 2 u jgn risau bro ....aku kan ada bulih pinjam bah tapi ikan potong dua wakakakakaka... ketawa ketawa ketawa
inda bro kita kan like family ....bulih bah klu kau bah aturkan nanti sya bagi tahu my wife lah ...sebab bab nie dia suka juga.. bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10562
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 24, 2009 9:05 am

SILA SENARAIKAN NAMA-NAMA YANG AKAN PERGI MEMANCING :
---------------------------------------------------------------------------
1. ERWANVIP ( bersama anak2 dan isteri )
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

SEMUA PERSIAPAN HENDAKLAH DICOMFIRMKAN SEBELUM HARI JUMAAT NI DAN JIKA ADA PEMBATALAN UTK SPOT NI SILA NYATAKAN SEBELUM HARI KHAMIS .
SEGALA KOS-KOS SPORT NI KITA KONGSIKAN DAN PERSEDIAAN UMPAN BERSAMA..... smiley

SIAPA YG ADA VEDIO CAM AND CAMERA SILALAH BAWA. AKTIVITI INI AKAN DIADAKAN PD 26/07/2009 .

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
shincanensom
Crown Partner
Crown Partner


Posting: 112
Points: 9984
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-25
Location: RANAU-KK-BELURAN

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 24, 2009 10:01 am

malu la mau juin kamu.....x kna layan bah.. laughing smiley
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting: 934
Points: 10923
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 33
Location: Kota Kinabalu

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 24, 2009 10:50 am

shincanensom wrote:
malu la mau juin kamu.....x kna layan bah.. laughing smiley

apa mau malu....setahu girl org perempuan sj yg pemalu...ikut sj... smiley

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting: 934
Points: 10923
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 33
Location: Kota Kinabalu

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 24, 2009 10:54 am

SILA SENARAIKAN NAMA-NAMA YANG AKAN PERGI MEMANCING :
---------------------------------------------------------------------------
1. ERWANVIP ( bersama anak2 dan isteri )
2. ND83KB
3. ROME
4. SHINCANENSOM
5.
6.
7.
8.
9.
10.


jgn lupa klu dpt ikan tolong ambil gmbr ya girl mau tgok juga...
best nya aktiviti kamu nie....memang aktiviti sihat....

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10562
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 24, 2009 3:32 pm

shincanensom wrote:
malu la mau juin kamu.....x kna layan bah.. laughing smiley

ala apa yg d malukan padahal sendiri pun kaki pancing macam inda biasa....bah marilah join...ramai2 kita gi tangkap itu ikan.... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10675
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 24, 2009 7:32 pm

aku rasa yg ngam mancing ni d tuaran la..(tanjung badak)
aku pun lama suda ndak p sana..
kalu d kb ni buring uda sia mancing..
lg pun sekrg sini ujan ja..
jalan raya pun berlumpur ooo..
takut jentera kamurang kecundang ndak dpt tembus lumpur.. smiley

jd mcm taiko???

yg lain mcm mana???
ada tempat yg lebih best???
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11500
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 24, 2009 10:08 pm

shincanensom wrote:
aku x kna bawa ka??? cm siuk batul tampat tuhh tauuuu...mau tray jua tuhh..ne Hp aku..0198433673 call ekk... laughing smiley


sy akan call ko bro jan ko risau k ko tunggu ja tipon sy k
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11500
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 24, 2009 10:10 pm

Nd83kB wrote:
aku rasa yg ngam mancing ni d tuaran la..(tanjung badak)
aku pun lama suda ndak p sana..
kalu d kb ni buring uda sia mancing..
lg pun sekrg sini ujan ja..
jalan raya pun berlumpur ooo..
takut jentera kamurang kecundang ndak dpt tembus lumpur.. smiley

jd mcm taiko???

yg lain mcm mana???
ada tempat yg lebih best???

oleh kerna pengkaji cuaca kita Nd83kb kata KB hujan dan jln berlumpur kita p tanjung badak yg penting semangat mancing tu mesti ada jgn postpone mcm 1B......wakakakaka laughing
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10675
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Fri Jul 24, 2009 10:36 pm

jd brapa ramai kita p ni????
mau 5-6 org ni br la best.. bagus
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10562
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sat Jul 25, 2009 8:00 am

bravo lihat my little boss tangkap " Ikan Jalak (Haruan Kampung) "....hehehe laughing

bah kita pancing ikan di laut,jgn lupa ikan di darat juga bagus casting ...hehehehe hehe bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10562
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sat Jul 25, 2009 8:28 am

Tanjung Badak pun ok juga cuma kena awal tau sebab cepat penuh sana klu hari ahad, klu gitu kena stay over nite lah lagi bagus.....hehehehe bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11500
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sat Jul 25, 2009 10:48 pm

mna si shincanensom ni? ckp mo join.. tadi pg x dpt plak call tiponnya
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10675
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sun Jul 26, 2009 12:03 am

jd???
apa ka kesudahan cerita ni???
d mana la t empat???
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting: 934
Points: 10923
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 33
Location: Kota Kinabalu

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sun Jul 26, 2009 8:18 am

jam 7am gi2 c rome jln tadi...start memancing kah sdh tu? jgn lupa ambil gmbr bnyak2 klu x ikan pun ambil juga.... smiley

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting: 214
Points: 10095
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-25
Location: Peaceful place

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Sun Jul 26, 2009 5:53 pm

mcm bnyk ikan durg dpt td 2 tau..hihi..tp bnyk juga umpan yg habis.. smiley
Back to top Go down
View user profile
shincanensom
Crown Partner
Crown Partner


Posting: 112
Points: 9984
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-25
Location: RANAU-KK-BELURAN

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 27, 2009 8:57 am

x kena bawa bahh..
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10562
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 27, 2009 9:56 am

shincanensom wrote:
x kena bawa bahh..

inda bah bro....cuma sya tiada contact no mu, inda tahu pula bro rome....

bah 9hb Ogos 2009 ...mungkin kira2 mahu gi pancing disana tapi pancing petang then pulang pagi...
cuma kita tunggu yg lain dululah....

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting: 214
Points: 10095
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-25
Location: Peaceful place

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 27, 2009 6:30 pm

alalala..nie yg mgkin siok tau..tngh2 mlm memancing..hihi..
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11500
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 27, 2009 8:36 pm

shincanensom wrote:
x kena bawa bahh..

ada gak sy tipon ari 6 tu p x dpt kol sy msg ja, p esoknya sy sampai bru ko kol sy.

punya jauh tu tempat, susah mau ckp tu tempat nanti main ckp sesat nanti ko. bah next time lah kita p sama2.... on tu tipon mu ehehehehe
Back to top Go down
View user profile
ivyana21
Crown Partner
Crown Partner


Aquarius Dog
Posting: 50
Points: 9890
Reputation: 0
Join Date: 2009-06-05
Age: 32
Location: Taman Penampang

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Mon Jul 27, 2009 10:15 pm

Rome wrote:
shincanensom wrote:
x kena bawa bahh..

ada gak sy tipon ari 6 tu p x dpt kol sy msg ja, p esoknya sy sampai bru ko kol sy.

punya jauh tu tempat, susah mau ckp tu tempat nanti main ckp sesat nanti ko. bah next time lah kita p sama2.... on tu tipon mu ehehehehe

sya pn nda kana bawa!!!!! crying

nangis
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10562
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Tue Jul 28, 2009 8:58 am

ivyana21 wrote:
Rome wrote:
shincanensom wrote:
x kena bawa bahh..

ada gak sy tipon ari 6 tu p x dpt kol sy msg ja, p esoknya sy sampai bru ko kol sy.

punya jauh tu tempat, susah mau ckp tu tempat nanti main ckp sesat nanti ko. bah next time lah kita p sama2.... on tu tipon mu ehehehehe

sya pn nda kana bawa!!!!! crying

nangis

bulih bah cuma macam mana mahu call.............apa2 nombor pun inda.. steady

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11500
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Tue Jul 28, 2009 10:05 pm

ala klu bermlm dsana 9hb girl x suruh sy p coz girl skrg 7bln dah mengandung takut ada apa2 terjadi sy tada d umah
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10675
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Tue Jul 28, 2009 10:24 pm

ya ba aku pun gtu lawaupun dekat..
itu kepala tarabang kuat kacau ba kalu sini.. laughing
tu yg bkin takut tu.. matai
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting: 761
Points: 10675
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 31
Location: kota belud

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Tue Jul 28, 2009 10:25 pm

ndak pun kalu yg tek bermlm bole baitu dr pagi hingga petang kaja.. smiley
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10562
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Wed Jul 29, 2009 10:09 am

iyah aku rasa pun baik kita gi siang hari tapi kena awal sikit lah pukul 7am mesti sampai sana , baru spot pancing sedap sikit bulih juga aku standby 5 mata kail size 20 vmc....... laughing

bah aturkan saja sebab macam si jerry mahu join sebab dia bilang kelmarin klu rome guna sms utk panggil ....nak ini dia si oto dr pilipin pakai BOM saja....wakakakakaka ketawa

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting: 934
Points: 10923
Reputation: 3
Join Date: 2009-05-25
Age: 33
Location: Kota Kinabalu

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Wed Jul 29, 2009 10:22 am

klu blh jgn la brmlm tp lain kali tu boleh...di izinkan....

lain ceta jgn ckp pergi awal sj tp hari tu girl dgr c wan juga yg lmbat.... smiley

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting: 673
Points: 10562
Reputation: 0
Join Date: 2009-05-27
Age: 42
Location: Papar

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Wed Jul 29, 2009 4:35 pm

Girl wrote:
klu blh jgn la brmlm tp lain kali tu boleh...di izinkan....

lain ceta jgn ckp pergi awal sj tp hari tu girl dgr c wan juga yg lmbat.... smiley

pasal lambat 2 sebab sys terlalu jauh di PPR, tapi kena singgah beli umpan lagi , disembulan kedai umpan buka pukul 6.00am tapi tuan kedai sampai jam 7.00am......

tapi beginilah sebabkan pd 9hb bulan nie tak dpt stay night fishing tak apalah ...lagi pun ada show di Padang Merdeka ... smiley lagi pun ada ahli yg ikutkan ...jadi kita tak jadi lah gi pancing 9hb nanti....

tapi sya akan pergi memancing menaiki bot bersama rakan2 " FISHING CLUB "..lagi pun sya bertolak 4.30am dr Kg. Bangka-Bangka ,..sebab bot sewa disana...anyway lainkali lah kita org memancing kan... bagus

girl jgn risaulah mungkin trip kali nie tak jadilah ...inda tahu pula dia org sana...don worry lah.. smiley

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting: 1460
Points: 11500
Reputation: 9
Join Date: 2009-05-28
Age: 33
Location: KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: BERCUTI SAMBIL MEMANCING   Wed Jul 29, 2009 7:21 pm

klu 9hb pg mungkin sy p awal lah pok pok ikan besar bah mna la tau nasib.... bah klu yg mo join ble bah kita atur... coz tpt pun korg dah tau bila bila pun ble p, paling bagus ramai ramai la bru siok
Back to top Go down
View user profile
 

BERCUTI SAMBIL MEMANCING

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu ::  :: -