Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalSearchRegisterLog in

 

 Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju

Go down 
AuthorMessage
Rome
Administrators
Administrators
Rome

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 22100
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 39
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeThu Feb 25, 2010 9:54 am

Kepada sesiapa yang belum mendapat baju CROWN, kami dari pihak CROWN meminta maaf dari kesulitan ini. Baju akan di buat secepat mungkin. terima kasih
Back to top Go down
fareast
Crown Member
Crown Member
fareast

Libra Snake
Posting : 205
Points : 20563
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-24
Age : 30
Location : Papar

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeThu Feb 25, 2010 12:52 pm

ok ba klu ko rome...aku wait forever ni..nti tipin2 ja sa lau sda siap..ehehehe
Back to top Go down
carigali
Crown Member
Crown Member


Leo Dragon
Posting : 24
Points : 19231
Reputation : 10
Join Date : 2010-02-04
Age : 44
Location : L A - KUDAT

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeThu Feb 25, 2010 9:28 pm

mo kau cho oo...chew ci tuuuuuuttttt tampar
Back to top Go down
Rome
Administrators
Administrators
Rome

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 22100
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 39
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeThu Feb 25, 2010 9:41 pm

fareast wrote:
ok ba klu ko rome...aku wait forever ni..nti tipin2 ja sa lau sda siap..ehehehe

bah nanti st tipin2 ko bah eheheheh jd bila ada buyer ni mo ammik brg vip hihihi
Back to top Go down
Rome
Administrators
Administrators
Rome

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 22100
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 39
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeThu Feb 25, 2010 9:42 pm

carigali wrote:
mo kau cho oo...chew ci tuuuuuuttttt tampar

jan bah marah nanti sy bg singlet bru kamu tau hahahahah
Back to top Go down
fareast
Crown Member
Crown Member
fareast

Libra Snake
Posting : 205
Points : 20563
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-24
Age : 30
Location : Papar

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeFri Feb 26, 2010 7:56 am

Rome wrote:
fareast wrote:
ok ba klu ko rome...aku wait forever ni..nti tipin2 ja sa lau sda siap..ehehehe

bah nanti st tipin2 ko bah eheheheh jd bila ada buyer ni mo ammik brg vip hihihi

hujung blan kwnku blik dr srwk pastu urus keta...ehe,palan2..sa berusaha ni tlg ko jual brg vip 2..wait forever rome..ekekekekek
Back to top Go down
e.p.7
Crown Member
Crown Member
e.p.7

Cancer Cat
Posting : 56
Points : 20458
Reputation : 1
Join Date : 2009-06-09
Age : 33
Location : Cowboy Town-Jesselton-Seoul

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeThu Mar 11, 2010 6:12 pm

Taiko,ba bila kita bikin bju t-shirt Crown hitam/putih ni? Buli jgk bikin bwk jln2 pigi Suria Sabah.. heheeeeeeeee..... bagus bagus hepi
Back to top Go down
Rome
Administrators
Administrators
Rome

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 22100
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 39
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeThu Mar 11, 2010 9:04 pm

ya sedang d atur........ skrg tgh cri budjet ni wat baju dalam 40 helai.. mo gak lebih seribu ringgit huhu
Back to top Go down
Rome
Administrators
Administrators
Rome

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 22100
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 39
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeWed Apr 07, 2010 11:19 pm

Untuk pengetahuan umum baju akan siap dalam seminggu dri sekarang jd kepada ahli lama ingin menempah baju ble lah wat tempahan dri sy makaseh............. baju raya tada ha hahaha
Back to top Go down
fareast
Crown Member
Crown Member
fareast

Libra Snake
Posting : 205
Points : 20563
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-24
Age : 30
Location : Papar

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeThu Apr 08, 2010 9:35 am

ehem2..sa suda byr tu ar....ekekekek
Back to top Go down
MuzMonster
Webmaster
Webmaster
MuzMonster

Posting : 25
Points : 20510
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-23

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 10:26 pm

lama uda aku inda masuk wakakakaka
Back to top Go down
http://monstercrew.forumotion.com
Rome
Administrators
Administrators
Rome

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 22100
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 39
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeSat May 01, 2010 9:52 am

MuzMonster wrote:
lama uda aku inda masuk wakakakaka

ko bah lama menghilang, sudah lah d luar kita payah tul mo jumpa sini pun susah, jd baju ko mo kah hihihihi
Back to top Go down
Rome
Administrators
Administrators
Rome

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 22100
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 39
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitimeSat May 01, 2010 9:54 am

Kepada ahli yg belum menempah baju, sila lah tempah skrg takut tada size dah hahahaha
Back to top Go down
Sponsored content




Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Empty
PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju Icon_minitime

Back to top Go down
 
Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN INTRODUCE :: HELPDESK / SUGGESTION / INFO-
Jump to: