Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Don't Worry

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Kazumi
junior
junior


Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14035
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Don't Worry   Tue Jun 16, 2009 10:05 am

Masa aku balik dari Singapore menaiki keretapi adalah tiga orang yang duduk bersama, dua didepan aku satu kat sebelah. Yang kat depan aku ni, orang American dan disebelahnya orang Cuba. Sebelah aku pulak orang Bangladesh. Dalam perjalanan tu kami pun berborak-boraklah pasal negara sendiri...borak punya borak, tiba-tiba si American ni pun keluarkan duit dollar dia lalu dibakarnya, dikeluarkannya sebatang rokok lalu dibakarnya rokok itu dengan duit tadi, lepas tu dibuangnya duit itu keluar.

Terkejutlah semua melihat kelakuan Mat salleh tu tadi... bertanyalah si
orang Cuba tadi "Why you do that for?". Dengan selamba mat salleh tu
menjawab "Don't worry, I got a lot american dollar in my country".

Tercengganglah masing-masing. Belum habis tercenggang..si Cuba ni pun tiba-tiba mengeluarkan sebatang curut (curut Cuba adalah antara yang termahal didunia) lalu dinyalakannya. Belum sempat beberapa sedut..terus dia membuangnya keluar tingkap..."Why you do that for" kata american tadi... "Don't worry, i got a lot cigar in my country".

Terkejutlah aku dibuatnya. Masa tu aku tengok Bangladesh tu tengah pikir apa nak dibuat pulak. Masa dia tengah fikir. Aku pun apa lagi... tangkap Bangla tu terus aku campak ke luar tingkap....belum sempat dia orang tanya lagi aku pun cakap lah...

"DON'T WORRY, I GOT A LOT BANGLADESHIS IN MY COUNTRY"
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14278
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: Don't Worry   Tue Jun 16, 2009 11:27 am

ngam crta ni tw...
cz our country hv a lot of PTI... :cheers:
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Don't Worry   Tue Jun 16, 2009 12:20 pm

laughing laughing laughing kesian bangla tu blum hbis fikir sdh dibuang...

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Kazumi
junior
junior


Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14035
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Re: Don't Worry   Tue Jun 16, 2009 9:40 pm

Grand^Hustle wrote:
ngam crta ni tw...
cz our country hv a lot of PTI... :cheers:



wakakaka ya betul tu laughing
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Don't Worry   Wed Jun 17, 2009 2:06 am

kesian bangla tu, cuba kamu pikir org apa yg kasi jatuh kewangan kita dia org la tu kasi ccm brng wakakakakak
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14278
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: Don't Worry   Wed Jun 17, 2009 11:50 am

kill-kill,
die-die.... :farao:
Back to top Go down
View user profile
Kazumi
junior
junior


Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14035
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Re: Don't Worry   Wed Jun 17, 2009 4:33 pm

Rome wrote:
kesian bangla tu, cuba kamu pikir org apa yg kasi jatuh kewangan kita dia org la tu kasi ccm brng wakakakakak


ya betul tu wakaka mataiiiiiiiiiii
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Don't Worry   Today at 2:19 am

Back to top Go down
 
Don't Worry
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» energy worry
» Naksh's health woes to worry family in Star Plus' Yeh Rishta Kya Kehlata Hai
» Should you worry about the tags on Wal-Mart underwear?
» Eyesight worry

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN CITCHAT :: CERITA LAWAK-
Jump to: