Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Perlantikan Moderator CROWN

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 13849
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Perlantikan Moderator CROWN   Sat Jun 13, 2009 7:35 pm

SEJAK TERTUBUHNYA FORUM CROWN INI PADA 23 MEI 2009 SAYA TELAH MELANTIK SAUDARA
Ahmad Shahir Choo @ Anddey Choo aka Nd83kB SEBAGAI MODERATOR FORUM CROWN DENGAN RASMINYA..
TUJUAN PERLANTIKAN TERSEBUT ADALAH BAGI MEMBANTU MELICINKAN TUGAS-TUGAS PEMANTAUAN
FORUM DAN JUGA SEBAGAI MENJADI PEMANDU KEPADA USER-USER YANG BARU MENDAFTAR DIDALAM FORUM INI.....DAN JUGA SEBAGAI MEMBANTU ADMIN MELICINKAN PERJALANAN FORUM INI...

PADA 13 JUN 2009 SAYA TELAH MELANTIK SAUDARI Elizabeth Wan aka GIRL SEBAGAI MODERATOR FORUM CROWN DENGAN RASMINYA....DIHARAPKAN DENGAN ADANYA DUA ORG MODERATOR INI DAPAT MEMBANTU SAUDARA ROME DALAM URUSAN PENTADBIRAN FOUM INI AMNYA.....
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Sat Jun 13, 2009 10:57 pm



tima kasi bro admin semoga semakin mantap forum ni
Back to top Go down
View user profile
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 13849
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Sun Jun 14, 2009 7:39 pm

SAMA2 BRO ROME...KALO KITA BEKERJASAMA KITA PASTI AKAN MANTAP BKN SAHAJA DI FORUM MALAH
DI LUAR SANA....
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Sun Jun 14, 2009 10:03 pm

ya bro tq sekali lg
Back to top Go down
View user profile
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13842
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 15, 2009 9:13 am

hope mod yg dilantik menjalankan tugas dgn baik...tahniah :)
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14278
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 15, 2009 10:29 am

ya..
hrp suma mod yg terlantik aktif la log in...
supaya forum crown sentiasa fresh...
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 15, 2009 10:44 am

yahhhhhhhhhhooooo, tahniah kepada yg telah dilantik supaya mantap lagi furom nie dan mantaopppppppnya , FRESH kata nya bro miey... :cheers: :cheers: :cheers:

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 15, 2009 11:22 am

Thank you coz mlantik girl sbgai Moderator...
girl akan mjlnkan tugas sbaik mgkin dan sila beri tunjuk ajar...

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14278
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 15, 2009 11:52 am

huiyooo...
congrat la girl...
mna amoi kt???
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 15, 2009 7:00 pm


_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13842
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Tue Jun 16, 2009 1:24 pm

tahniah huhu makin mantap ni CROWN
Back to top Go down
View user profile
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting : 214
Points : 13975
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Peaceful place

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Thu Jun 18, 2009 8:01 am

diharap moderator2 menjadi tauladan yang baik dan sebagai contoh yang baik kepada user2 yang lain.
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Thu Jun 18, 2009 9:39 am

Mr.JDM wrote:
diharap moderator2 menjadi tauladan yang baik dan sebagai contoh yang baik kepada user2 yang lain.

itu sudah tentunya mr.jdm, kerna mereka nie ada icon / contoh pd user2 yg on9 disini, anyway kita berharap juga kerjasama dr user2 lain juga utk tidak menjadi VIRUS dlm forum ini...... :)

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13842
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 22, 2009 11:32 am

aku cadang bro erwan jdik MOD forum crown..amaciam????
coz dia rajin msuk forum dn update topik2 yg berguna..... bagus
Back to top Go down
View user profile
Anti-X
Crown Member
Crown Member


Scorpio Monkey
Posting : 86
Points : 13835
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 36
Location : km-kb-kk

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 22, 2009 11:17 pm

Miey_10 wrote:
aku cadang bro erwan jdik MOD forum crown..amaciam????
coz dia rajin msuk forum dn update topik2 yg berguna..... bagus
sapot sgt2.. bah jan kasi lama2 bah.. amcm taiko?
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 22, 2009 11:44 pm

Anti-X wrote:
Miey_10 wrote:
aku cadang bro erwan jdik MOD forum crown..amaciam????
coz dia rajin msuk forum dn update topik2 yg berguna..... bagus
sapot sgt2.. bah jan kasi lama2 bah.. amcm taiko?

ble bah, mungkin 1 lg cadangan sy Mr.JDM kita mcm setuju?
Back to top Go down
View user profile
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 13849
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Tue Jun 23, 2009 2:40 pm

PERMISSION ACCEPTED...

CONGRAT TO MR.JDM N ERWAN VIP COMES TO BE A NEW MODERATOR OF THIS FORUM

PLS DO THE JOB.....
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Tue Jun 23, 2009 2:49 pm

Admin.net wrote:
PERMISSION ACCEPTED...

CONGRAT TO MR.JDM N ERWAN VIP COMES TO BE A NEW MODERATOR OF THIS FORUM

PLS DO THE JOB.....

thank you ADMIN.NET kerna memberi kepercayaan dan memberi peluang , sya akan memberi segala kerja sama seperti mana ada dlm atika Club Crown...
anyway thanks again.. tengkiu

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Tue Jun 23, 2009 10:35 pm

SAYA HARAP SEMUA MOD BERKERJA SAMA UNTUK MENJAGA FORUM INI DAN JANGAN JADI SEPERTI PEPATAH MELAYU INI ''HARAPKAN PAGAR, PAGAR MAKAN PADI''
Back to top Go down
View user profile
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 13849
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Tue Jun 23, 2009 11:39 pm

DENGAN PERLANTIKAN AZRINE ( Grand^Hustle ) SEBAGAI PENASIHAT FORUM
MAKA SECARA AUTOMATIK NYA BELIAU DINAIKKAN KE LEVEL MODERATOR
HARAP MAKLUM
Back to top Go down
View user profile
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 13849
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Tue Jun 23, 2009 11:51 pm

PENGUMUMAN...

SAYA INGIN MEMINTA SOKONGAN AHLI SEMUA UNTUK MEMASUKKAN
BRO ROME DALAM GROUP WEBMASTER ( NICK MERAH ) DAN RANKING BELIAU
AKAN DITUKARKAN DARIPADA ADMINISTRATORS KEPADA RANKING PENAUNG CROWN

HARAP DAPAT KERJASAMA DARIPADA SEMUA....

THANKS
Back to top Go down
View user profile
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting : 214
Points : 13975
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Peaceful place

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Wed Jun 24, 2009 7:58 am

alalala..sy ni jrg2 masuk dlm forum tau..apa2 pun terima kasih kepada anda semua..sama2 kita berkerjasama memajukan forum kelab kita nie..
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Thu Jun 25, 2009 9:51 am

Mr.JDM wrote:
alalala..sy ni jrg2 masuk dlm forum tau..apa2 pun terima kasih kepada anda semua..sama2 kita berkerjasama memajukan forum kelab kita nie..

kita dah diberikan kepercayaan dlm club nie Mr.JDM, jadi kena kita menerimanya dgn iklas dan berkerjasama antara satu sama lain , walaupun Mr.JDM jrg2 masuk mahupun on 9, tapi stay cool bah kau nie....anyway kita jalankan dgn sebaik-baiknya tugas yg diberi...OK BAH KALAU KAU..... bagus tengkiu

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting : 214
Points : 13975
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Peaceful place

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Thu Jun 25, 2009 9:22 pm

satu yang saya ingin cadangkan kat sini..saya tenguk sy mnjadi moderator dlm section cerita lawak..bukan apa,kamu sendiri tahu saya jarang masuk dalam section tersebut.sepatutnya pihak atasan perlu mengagihkan tugas mengikut section yang user atau moderator selalu masuk n round..

lagi satu,saya cadangkan admin,webmaster menjaga semua section..hanya moderator sahaja dibahagi2kan section yang patut mereka tumpukan dan jaga..
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Fri Jun 26, 2009 3:09 pm

Mr.JDM wrote:
satu yang saya ingin cadangkan kat sini..saya tenguk sy mnjadi moderator dlm section cerita lawak..bukan apa,kamu sendiri tahu saya jarang masuk dalam section tersebut.sepatutnya pihak atasan perlu mengagihkan tugas mengikut section yang user atau moderator selalu masuk n round..

lagi satu,saya cadangkan admin,webmaster menjaga semua section..hanya moderator sahaja dibahagi2kan section yang patut mereka tumpukan dan jaga..

disini yg sya ingin memberi sedikit pendapat kepada MR.JDM, ...begini sebenarnya pihak atasan bukan sengaja atau suka2 melantik sesiapa dlm forum ni, tapi sebaliknya mungkin dari bakat yg kita ada , jadi kesimpulannya kita harus menghargai apa yg diberikan kepada kita utk menjalankan yg seiklasnya ( walaupun tak bergaji ni...hehehehe hehe )

jadi MR.JDM tak perlu risau kerna kita ada beberapa MODERATOR didalam forum club kita ni, ...kan kita saling bantu membantu dlm segala hal ( kecuali hal awek jgnlah luar topic ....hehehehe hehe )
jgn risaulah ...we are team here... bagus jadi disini ku sandarkan MR.JDM sejambak bunga kasih sayang... nah tengkiu

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Fri Jun 26, 2009 10:55 pm

ada jg betulnya, ini cadangan sahaja jika ada mod yg rasa dirinya x sesuai, kita akan cari mod yg sesuai. tq
Back to top Go down
View user profile
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting : 214
Points : 13975
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Peaceful place

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Fri Jun 26, 2009 11:28 pm

bukan apa..moderator yang dilantik perlu diagihkan tugas mengikut section yang sesuai..nnt kalau moderator tersebut tidak membantu moderator yang lain menjaga section tersebut,moderator itu juga yang disalahkan..

saya tidak cakap saya x mahu jaga section tersebut cuma ini cadangan sahaja..itu makanya section HELPDESK & CADANGAN ini dibuka..
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14278
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Sat Jun 27, 2009 12:48 am

Admin.net wrote:
DENGAN PERLANTIKAN AZRINE ( Grand^Hustle ) SEBAGAI PENASIHAT FORUM
MAKA SECARA AUTOMATIK NYA BELIAU DINAIKKAN KE LEVEL MODERATOR
HARAP MAKLUM
MOD???
sy on ja tp blm da pglmn jd mod ni so hrp bro Admin dpt ajar2 la k...
Mr JDM 2 bkn apa bro Erwan, kn dia tu org kuat klb yg 1 tu, tp tia pa, kalu dia melwn ckp kt, aku tampar ja bdk kecik tu nnti...
hehehe
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14278
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Sat Jun 27, 2009 12:51 am

Admin.net wrote:
PENGUMUMAN...

SAYA INGIN MEMINTA SOKONGAN AHLI SEMUA UNTUK MEMASUKKAN
BRO ROME DALAM GROUP WEBMASTER ( NICK MERAH ) DAN RANKING BELIAU
AKAN DITUKARKAN DARIPADA ADMINISTRATORS KEPADA RANKING PENAUNG CROWN

HARAP DAPAT KERJASAMA DARIPADA SEMUA....

THANKS
saya setuju tu bosku...
bravo
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Sat Jun 27, 2009 9:08 am

Mr.JDM wrote:
bukan apa..moderator yang dilantik perlu diagihkan tugas mengikut section yang sesuai..nnt kalau moderator tersebut tidak membantu moderator yang lain menjaga section tersebut,moderator itu juga yang disalahkan..

saya tidak cakap saya x mahu jaga section tersebut cuma ini cadangan sahaja..itu makanya section HELPDESK & CADANGAN ini dibuka..

itu memang betul kata Mr.JDM , lagi cadangan nya ni patut kita contohi sebab apa ada betulnya , kekadang yg salah ada berlaku dah yg salah selalu dipersalahkan...jadi pengagihan tugas harus mengikut section yg sesuai....

sya setuju tentang ni , bagaimana pendapat Penasihat Forum kita....

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Sat Jun 27, 2009 9:23 am

Grand^Hustle wrote:
Admin.net wrote:
DENGAN PERLANTIKAN AZRINE ( Grand^Hustle ) SEBAGAI PENASIHAT FORUM
MAKA SECARA AUTOMATIK NYA BELIAU DINAIKKAN KE LEVEL MODERATOR
HARAP MAKLUM
MOD???
sy on ja tp blm da pglmn jd mod ni so hrp bro Admin dpt ajar2 la k...
Mr JDM 2 bkn apa bro Erwan, kn dia tu org kuat klb yg 1 tu, tp tia pa, kalu dia melwn ckp kt, aku tampar ja bdk kecik tu nnti...
hehehe

its ok, kerna dia 2 (MR.JDM) itu adik org putih kita yg satu2nya ada , ...lagi sebenarnya dia punya pengalaman yg luas tentang MOD klu tak, tiada cadangan yg akan diluahkan oleh beliau....maka sama pendapat juga dgn beliau ...
bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting : 214
Points : 13975
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Peaceful place

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Sat Jun 27, 2009 8:34 pm

ErwanVIP wrote:
Grand^Hustle wrote:
Admin.net wrote:
DENGAN PERLANTIKAN AZRINE ( Grand^Hustle ) SEBAGAI PENASIHAT FORUM
MAKA SECARA AUTOMATIK NYA BELIAU DINAIKKAN KE LEVEL MODERATOR
HARAP MAKLUM
MOD???
sy on ja tp blm da pglmn jd mod ni so hrp bro Admin dpt ajar2 la k...
Mr JDM 2 bkn apa bro Erwan, kn dia tu org kuat klb yg 1 tu, tp tia pa, kalu dia melwn ckp kt, aku tampar ja bdk kecik tu nnti...
hehehe

its ok, kerna dia 2 (MR.JDM) itu adik org putih kita yg satu2nya ada , ...lagi sebenarnya dia punya pengalaman yg luas tentang MOD klu tak, tiada cadangan yg akan diluahkan oleh beliau....maka sama pendapat juga dgn beliau ...
bagus

bukan juga saya cakap yang saya mempunyai pengalaman yang luas tentang MOD nie cuma ajukan cadangan berdasarkan apa yang saya tahu jak..hihi..kalau salah tolong betulkan juga..
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Sat Jun 27, 2009 11:07 pm

Ini bru lah ertinya cadangan, bru suma org tau yg mna mampu yg mna x mampu tq lah kpd suma mod yg d lantik kerna saling faham memahami.
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 29, 2009 9:38 am

Mr.JDM wrote:
ErwanVIP wrote:
Grand^Hustle wrote:
Admin.net wrote:
DENGAN PERLANTIKAN AZRINE ( Grand^Hustle ) SEBAGAI PENASIHAT FORUM
MAKA SECARA AUTOMATIK NYA BELIAU DINAIKKAN KE LEVEL MODERATOR
HARAP MAKLUM
MOD???
sy on ja tp blm da pglmn jd mod ni so hrp bro Admin dpt ajar2 la k...
Mr JDM 2 bkn apa bro Erwan, kn dia tu org kuat klb yg 1 tu, tp tia pa, kalu dia melwn ckp kt, aku tampar ja bdk kecik tu nnti...
hehehe

its ok, kerna dia 2 (MR.JDM) itu adik org putih kita yg satu2nya ada , ...lagi sebenarnya dia punya pengalaman yg luas tentang MOD klu tak, tiada cadangan yg akan diluahkan oleh beliau....maka sama pendapat juga dgn beliau ...
bagus

bukan juga saya cakap yang saya mempunyai pengalaman yang luas tentang MOD nie cuma ajukan cadangan berdasarkan apa yang saya tahu jak..hihi..kalau salah tolong betulkan juga..

its ok lah dik....we share bersama2 ok...klu salah memang mahu di tunggu klu tidak .............aduh bisa gawat nie...hehehe hehe bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13842
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 29, 2009 3:32 pm

huhu makin panaz ni seluar
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 29, 2009 4:32 pm

Admin.net wrote:
PENGUMUMAN...

SAYA INGIN MEMINTA SOKONGAN AHLI SEMUA UNTUK MEMASUKKAN
BRO ROME DALAM GROUP WEBMASTER ( NICK MERAH ) DAN RANKING BELIAU
AKAN DITUKARKAN DARIPADA ADMINISTRATORS KEPADA RANKING PENAUNG CROWN

HARAP DAPAT KERJASAMA DARIPADA SEMUA....

THANKS


girl sbgai org yg paling dekat dgn Rome memang setuju cadangan admin.net

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14278
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Mon Jun 29, 2009 10:06 pm

Girl wrote:
Admin.net wrote:
PENGUMUMAN...

SAYA INGIN MEMINTA SOKONGAN AHLI SEMUA UNTUK MEMASUKKAN
BRO ROME DALAM GROUP WEBMASTER ( NICK MERAH ) DAN RANKING BELIAU
AKAN DITUKARKAN DARIPADA ADMINISTRATORS KEPADA RANKING PENAUNG CROWN

HARAP DAPAT KERJASAMA DARIPADA SEMUA....

THANKS


girl sbgai org yg paling dekat dgn Rome memang setuju cadangan admin.net
ok ba kalu aku setuju ja...
ngam jg tu coz bro rome founder club ni...
2 Mr JDM, tlg2 la kmi ni yg bru ja bljr berforum...
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Tue Jun 30, 2009 2:22 pm

Miey_10 wrote:
huhu makin panaz ni seluar

apa yg panaz nya bro............diluar selalu aje ada angin dan hujan rintik2...tapi ou club here ada " Payung Agaib " ...hehehehe hehe semua nya baik2 belaka ...tiada rasa panaz2 nie... hepi

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Tue Jun 30, 2009 2:37 pm

Grand^Hustle wrote:
Girl wrote:
Admin.net wrote:
PENGUMUMAN...

SAYA INGIN MEMINTA SOKONGAN AHLI SEMUA UNTUK MEMASUKKAN
BRO ROME DALAM GROUP WEBMASTER ( NICK MERAH ) DAN RANKING BELIAU
AKAN DITUKARKAN DARIPADA ADMINISTRATORS KEPADA RANKING PENAUNG CROWN

HARAP DAPAT KERJASAMA DARIPADA SEMUA....

THANKS


girl sbgai org yg paling dekat dgn Rome memang setuju cadangan admin.net
ok ba kalu aku setuju ja...
ngam jg tu coz bro rome founder club ni...
2 Mr JDM, tlg2 la kmi ni yg bru ja bljr berforum...

iyah bah...jgn lupa juga driver TAXI nie...nanti sesat jln pula bila hantar Pelancung ...
lagi pun usia bukan penghalang utk yg muda menerajuinya , coz kekedang yg tua nie sakit2 belakang jadi yg muda bulih bantu , berdiri dihadapan ...jadi disini tiada lagi utk dipertikaikan lagi....

bcoz our CLUB sekarang dah mula org2 kenal jadi kena jaga nama CLUB dan Forum kita , then seperti cadangan admin.net 2 sya setuju ..tiada bantahan ..cuma we need a team work ...ok
bagus tengkiu

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Perlantikan Moderator CROWN   Today at 12:14 am

Back to top Go down
 
Perlantikan Moderator CROWN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Crown Lynn Museum.... The Portage Ceramics Trust
» Crown Lynn Shapes 1 - 881 What's missing?
» Crown Lynn Design Awards 1959 to 1979
» Two beautiful old un-numbered Salisbury Vases by Crown Lynn/Ambrico
» Crown Lynn Pussy Willow

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN INTRODUCE :: HELPDESK / SUGGESTION / INFO-
Jump to: