Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Tukar warna latar....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ivyana21
Crown Partner
Crown Partner


Aquarius Dog
Posting : 50
Points : 13785
Reputation : 0
Join Date : 2009-06-05
Age : 34
Location : Taman Penampang

PostSubject: Tukar warna latar....   Mon Jun 08, 2009 7:59 pm

sya ingin memberi cadangan spaya website crown d tukar warna latarnya, sebab mcm nampak gelap ja... :D itu pun kalu buli lah.... mcm nda ceria lah warnanya... :cheers: kalu buli kita kasi warna contra spaya nampak bersemangat ckit... hehehe... :lol!: hip hip ceriaaaaaaa............... :flower:
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15395
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Mon Jun 08, 2009 8:56 pm

ble bah, nanti tgk lah apa warna yg lawa
Back to top Go down
View user profile
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13857
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Tue Jun 09, 2009 1:02 am

thanks sis atas cadangan anda

forum CROWN ni trpaksa pkai themes yg gelap skit sis coz nk kasi timbul kaler nick bila
kita sedang online.....

tpi sis jgn risau cadangan sis akan pihak admin pertimbangkan.....

tunggu keputusan bro ROME berkaitan hal ini

thanks :D
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14818
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Tue Jun 09, 2009 9:56 am

girl setuju dgn Miey_10.....sbb klu wrna contra nmpk trlampau terang pula....by the way tq 4 ur suggestion....
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Tue Jun 09, 2009 2:43 pm

its ok , cadangan yg baik sebab ada betulnya juga , jadi sya bersetuju dgn girl & miey_10 , jadi kita kena tunggu apa admin akan respone nanti.......... :D

dont worry lah sis....hehehehehehe :cheers:
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15395
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 10, 2009 12:29 am

Miey_10 wrote:
thanks sis atas cadangan anda

forum CROWN ni trpaksa pkai themes yg gelap skit sis coz nk kasi timbul kaler nick bila
kita sedang online.....

tpi sis jgn risau cadangan sis akan pihak admin pertimbangkan.....

tunggu keputusan bro ROME berkaitan hal ini

thanks :D

klu tanya pasal warna sy ni bro rabun warna eheheheh
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 10, 2009 9:38 am

Rome wrote:
Miey_10 wrote:
thanks sis atas cadangan anda

forum CROWN ni trpaksa pkai themes yg gelap skit sis coz nk kasi timbul kaler nick bila
kita sedang online.....

tpi sis jgn risau cadangan sis akan pihak admin pertimbangkan.....

tunggu keputusan bro ROME berkaitan hal ini

thanks :D

klu tanya pasal warna sy ni bro rabun warna eheheheh

andunarayang..........sampai rabun kunok kau bussku, uinah kenapa inda kunok kau pakai ispack..hehehehehe laughing klu pakai inda kunok rabun bah tu,..... :P
Back to top Go down
View user profile
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13857
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 10, 2009 12:10 pm

kalo tukar background kaler hitam ok kaitu????
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 10, 2009 2:56 pm

Miey_10 wrote:
kalo tukar background kaler hitam ok kaitu????


aku rasa macam tu juga ....tak tahu lah yg lain atau mengikut warna logo crown kot lagi sesuai lah.... :bball:
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14818
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 10, 2009 3:10 pm

kesian my hsbd coz rabun wrna...nnti girl cuba bincngkan wrna background yg sesuai dgn Rome....
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13857
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 10, 2009 3:53 pm

Girl wrote:
kesian my hsbd coz rabun wrna...nnti girl cuba bincngkan wrna background yg sesuai dgn Rome....

ksi beli dia cermin mata selam kekeke
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14818
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 10, 2009 3:58 pm

klu pkai cermin mata selam nnti hri2 dia p menyelam....
memang dulu dia prnah pkai cermin mata utk rabun tp dia x mau pkai smpai la skrng.... :D
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13857
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 10, 2009 4:15 pm

pkai cermin mata barulah tambah ensom!!!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14818
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 10, 2009 4:24 pm

klu x pkai lg hsome....
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 13864
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 10, 2009 7:33 pm

SAYA SEDIA MAKLUM BERKAITAN PERKARA YG DIKETENGAHKAN.....

SAYA TERPAKSA MERUJUK KEPADA BRO ROME JIKA ADA SEBARANG PERUBAHAN YG
MELIBATKAN FORUM.....

JIKA BRO ROME BERSETUJU UTK MENUKARKAN BCKGROUND KALER
SAYA AKAN BUAT...UNTUK KEBAIKAN KITA BERSAMA :D
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15395
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 10, 2009 10:42 pm

ialah ensem x ensem yg penting ada org yg punya....

MUNGKIN KLU HITAM MEMANG SENANG NAMPAK TAPI MUNGKIN ADA YG X SUKA COZ NAMPAK GELAP. P KLU BETUL ADA YG SETUJU NGAN WARNA HITAM JG KITA BLE TRY TUKAR P ADMIN.NET RASA X BNYK KAH MO TUKAR?
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Thu Jun 11, 2009 9:50 am

Girl wrote:
klu pkai cermin mata selam nnti hri2 dia p menyelam....
memang dulu dia prnah pkai cermin mata utk rabun tp dia x mau pkai smpai la skrng.... :D

wah klu hari2 dia p menyelam , bisa gawat nie.....huhuhu
dia rabun ker 2 girl....tak tahu pula aku...
apa2 pun penting masih bulih nampak bah... :D
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Thu Jun 11, 2009 9:54 am

klu macam 2 kita tunggu keputusan ahli yg lain dulu......klu ada kata putusnya baru lah tukar itu back ground punya warna lah... :)

bro rome , rupanya kau ada org punya sudah......kena kunci besar oooo macam aku kena welding mati inda bulih jln ...hehehehe :cheers: nanti kena :bom:
Back to top Go down
View user profile
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13857
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Tue Jun 16, 2009 1:30 pm

hitam bru la mantap!!!!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
ivyana21
Crown Partner
Crown Partner


Aquarius Dog
Posting : 50
Points : 13785
Reputation : 0
Join Date : 2009-06-05
Age : 34
Location : Taman Penampang

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Tue Jun 16, 2009 8:45 pm

buli try bah tu.... hehehee... then all the words kasi besar ckit ah.... :)
Back to top Go down
View user profile
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 13864
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 17, 2009 1:38 am

KALO SEMUA SETUJU FORUM NI TERPAKSA DITUTUP BUAT SEMENTARA WAKTU KERANA KERJA2
PENYELEGARAAN DAN UBAHSUAI FORUM MEMAKAN MASA SEDIKIT.....
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15395
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Wed Jun 17, 2009 1:54 am

begini lah, skrg web ni dah d kata kan lain dri yg lain, dri segi warna, forum dan sebagainya. klu suma forum sama ngan warnanya nanti org akan boring on9, masuk ini warna ini, nanti masuk tpt lain warna yg sama gak boring lah. saya rasa biar lah forum ini kekal untuk sementara waktu

klu tulisan besar ok gak tapi seakan akan forum ni untuk forum kartun plak jd kita kasi standard ja ok. apa kata semua setuju kekal kan forum ini dulu.
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Thu Jun 18, 2009 9:45 am

Rome wrote:
begini lah, skrg web ni dah d kata kan lain dri yg lain, dri segi warna, forum dan sebagainya. klu suma forum sama ngan warnanya nanti org akan boring on9, masuk ini warna ini, nanti masuk tpt lain warna yg sama gak boring lah. saya rasa biar lah forum ini kekal untuk sementara waktu

klu tulisan besar ok gak tapi seakan akan forum ni untuk forum kartun plak jd kita kasi standard ja ok. apa kata semua setuju kekal kan forum ini dulu.

ada benarnya juga apa yg dikatakan oleh bro rome kita nie , kerna buat sementara waktu ni , kita kekalkan saja dulu dgn seadanya, tetapi apabila ada sudah perubahan seperti yg dikatakannya tadi , mungkin pihak admin akan memberi notis juga pd kita sebagai Ahli Crown, member dan user2 lain........... :)

jadi pd kesimpulan nya forum nie juga baru , jadi kita bersabarlah ....nanti ia akan di upgrade kan juga..... :cheers:

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13857
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Thu Jun 18, 2009 1:36 pm

ngam la itu sokong ja ni huhuhu
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15395
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Thu Jun 18, 2009 10:03 pm

so yg lain ok gak? klu ok topik ini akan di tutup dalam masa 3 hari dari sekarang jika keputusan ini d persetuju.

P/S: forum ini akan di selengarakan dari masa ke semasa untuk keselesaan user user tq.
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Fri Jun 19, 2009 3:33 pm

its ok bro rome , no problem ..... :cheers:

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Anti-X
Crown Member
Crown Member


Scorpio Monkey
Posting : 86
Points : 13850
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 36
Location : km-kb-kk

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Mon Jun 22, 2009 11:32 pm

sya cdg bro rome pki contact lens aits ngam lah ubah background mcm besa2 jak rasa background now.. amcm if pki bckgrnd yg xkin sakit mata exmple green or yang lembut la? koz xjuga mata kita rusak if ari2 bedepan ngan monitor yang memang kin rusak mata.. just bagi idea jak 4 kebaikan bersama..
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15395
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Mon Jun 22, 2009 11:54 pm

ok klu tukar p warna hijau nanti sy usahakan klu ble la klu x dpt gak nanti sy pm bro admin.net mungkin dia lebih arif tq Anti-X
Back to top Go down
View user profile
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13857
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Tue Jun 23, 2009 1:26 pm

boli2 suda ni.... bagus
kita mencari identiti trsndiri...biar lain dri yg lain....org pun x boring msuk
i think kaler background ni dh ngam steady
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15395
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Tue Jun 23, 2009 11:13 pm

ia betul tu, sy pun rasa forum ni dah ok jd kita biar kan la dulu forum ni begini.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tukar warna latar....   Today at 8:28 pm

Back to top Go down
 
Tukar warna latar....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN INTRODUCE :: HELPDESK / SUGGESTION / INFO-
Jump to: