Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Wed Jun 03, 2009 10:25 am

First topic message reminder :

this is my wedding time lah ....masa muda :D

Kenangan Terindah lah nie....

Era cahaya mata ku 1

Meimei cahaya mata ku 2

This is My Little Boss lah.. Dindatoy

my story lah...to be cont... :D
Back to top Go down
View user profile

AuthorMessage
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14055
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Sun Jul 26, 2009 7:13 am

huiyooo bro, buleh tahan oo hasil tangkapan!! itu la yg siuknya kalu mancing yang ada hasil..dlu kan bro, prnah jga mo join2 mancing ni, tapi butul2 nda buleh la bro...cm kburingan sis!! jd, makanya kalu c grand pg mancing d tlupid, sis dduk rumah ja sama adam.. hepi
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14055
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Sun Jul 26, 2009 7:25 am

anak bujang bro tu ada bakat jga mo jdi pemancing mcm bapanya..tpi bro. mcm sedap pulak tu ikan, kalau direbus ja sama knyit..fuhh, bestnya tu..kalu ada lada lagi, nah..berasa butul lagi tu...mantap!! bagus hepi
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14818
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Sun Jul 26, 2009 9:32 am

rYn_KaWa!e wrote:
huiyooo bro, buleh tahan oo hasil tangkapan!! itu la yg siuknya kalu mancing yang ada hasil..dlu kan bro, prnah jga mo join2 mancing ni, tapi butul2 nda buleh la bro...cm kburingan sis!! jd, makanya kalu c grand pg mancing d tlupid, sis dduk rumah ja sama adam.. hepi


girl pun prnah join c rome tahun 2004 ms tu blum khwin smpai trtidur d tembok tapi memang best...best tgok sj la...hihihi smiley

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Mon Jul 27, 2009 11:13 am

rYn_KaWa!e wrote:
huiyooo bro, buleh tahan oo hasil tangkapan!! itu la yg siuknya kalu mancing yang ada hasil..dlu kan bro, prnah jga mo join2 mancing ni, tapi butul2 nda buleh la bro...cm kburingan sis!! jd, makanya kalu c grand pg mancing d tlupid, sis dduk rumah ja sama adam.. hepi

kekadang tu nasib juga lah sis, biasalah memancing tapi klu nak kan hasil bagus dan puas hati ...,kita kena kenal ramai kaki pancing terutama org lama nya....lagi pun klu gi laut dlm baru dpt hasil yg tinggi tapi kekadang 2 kosong juga itulah nasib si pemancing ni sis.... smiley

dulu my wife inda juga suka memancing ni , tapi dah dpt rasa tarikkan ikan 2...minatnya pun berpucuk sudah...jadi sebenarnya utk menguji kesabaran kita 2 adalah memancing.... bagus

nanti sis bila Adam dah besar sikit dan inda sudah nakal , cuba2lah sis dgn si grand gi memancing bersama2 kita nanti ...sya mesti bawa anak dan isteri sebab minat dan hobi dah memancing nie......

sis ...siok ooooo klu dpt ikan , klu ikan itu besar aduh.....susah nak ckp lah...tapi sis satu hari nanti sis cuba ok... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Mon Jul 27, 2009 11:27 am

rYn_KaWa!e wrote:
anak bujang bro tu ada bakat jga mo jdi pemancing mcm bapanya..tpi bro. mcm sedap pulak tu ikan, kalau direbus ja sama knyit..fuhh, bestnya tu..kalu ada lada lagi, nah..berasa butul lagi tu...mantap!! bagus hepi

oooo itu ikan , iyah lor si haikal memang suka memancing bakat dah awal sebab klu memancing ikan haruan atau jalak sya bawa dia, sebab itu klu sya gi pancing mahu ikut sj....
ikan yg dia pegang itu memang sedap klu distim halia sama rebus kunyit,..nama ikan 2 IKAN EBEK tapi klu di sabah Ikan Cermin...... smiley

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14818
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Mon Jul 27, 2009 11:42 am

memang sdh keturunan bah tu suka memancing....so x hairan la anak pun ada minat.... hula1

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Tue Jul 28, 2009 10:06 am

Girl wrote:
memang sdh keturunan bah tu suka memancing....so x hairan la anak pun ada minat.... hula1

pada mulanya girl dia org ni ..inda minat tapi bila rasa pegang joran then kena sambar ikan itu yg buat minat pd pancing ni...klu dulu takut panas dan macam2 lah alasan ....tapi sekarang inda sudah , cuma kena cari masa lapanglah utk dia org .. smiley

klu laut dlm sya seorg saja lah yg pergi....biasalah naik bot.. smiley

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Tue Jul 28, 2009 10:33 am

smiley
tinguk lah mama ira nie.....betul bilang bro Nd pajak habis ikan ...


yg nie ...hehehe hehe
inda mahu kalah sama mama nya

aku inda juga ketinggalan.....keturunan lah katakan...hehehe hehe


mad tapi yg bikin inda puas hati ini org .... mask

adakah dia SMS pula itu ikan Gelama Kuning ...tapi apa2 pun bro rome yihaaaaaaaa respect juga lah u juara , klu berani nanti kita appil lagi 9hb Ogos nanti......hehehehe hehe bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Sat Sep 05, 2009 10:49 am

ini kenangan yg terbaru sya ketika buat casting di Sepangar Bay ....
maklum lah aktiviti perseorangan sudah nie.... hehe

ini ikan kerapu pisang 680 gram saja ..

yg ikan kedua 800 gram

then yg ni pula 2.9 kgs.....sedap stem ooooo


inilah ketiga-tiga ikan hasil ku casting pd 3/9/09 jam 3.30pm-4.20pm....
hehehe ada masa kita cubalah.....

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Sat Sep 05, 2009 10:59 am

then yg nie hari kedua sya gi casting lagi........tapi sebenarnya bukan free tau kena bayar jika nak ambil ini ikan ....jadi tinguk sampai tahap kesabaran kita lah mahu atau inda lah...tapi memang best. bagus


yg ini menangis takut dgn ikan kerapu pisang 2 sebab masih hidup ...hehehe klu psl makan ngap terus..

ini pun di tempat yg sama juga cuma lupa bawa camera.....jadi terpaksa take pics d rumah lah...
hasilnya 2 ekor ikan siakap 2.1kgs dan 1 ekor ikan kerapu pisang 1.1kgs...ini semua casting juga.. bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Sat Sep 05, 2009 11:16 am

jadi hasil hari pertama ....

hari kedua...

smiley selamat mencuba ...

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14055
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Sat Sep 05, 2009 2:29 pm

alalaa...bro! kesiukan pula sis meningu tu ikan2. mmg sedap kalu masak stim apa lagi kalu di rebus ja, wadduh..terasa betul sgala2 rasa ikan tu kan, bro?
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Mon Sep 07, 2009 10:35 am

rYn_KaWa!e wrote:
alalaa...bro! kesiukan pula sis meningu tu ikan2. mmg sedap kalu masak stim apa lagi kalu di rebus ja, wadduh..terasa betul sgala2 rasa ikan tu kan, bro?

hehehehe sis inda ku sangka sis pun ini ikan best kena stim,...memang sis pandai masak ni ,...suruh si grand gi sepangar casting ikan siakap ni....best bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14055
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Mon Sep 07, 2009 10:43 am

nda jga pndai tul la bro..masih gak belajar..hehehe!!! takat masak untuk hsbnd dn anak tu bulehla... laughing
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14570
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Mon Sep 07, 2009 10:33 pm

ni la ni ndak pandai membawa tau.. mad
brapa la kana byr ikan tu???
bsuk mau p makan sulunsung stim la ni tau..
ndak bole jd ni..misti mau ni..mengidam udaa.. crying
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15395
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Tue Sep 08, 2009 12:25 am

wakakakakakak time posa ni payah cikit ni bro mo bejalan.. malas....... pas raya lah ble eheheheheh
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Tue Sep 08, 2009 9:32 am

Nd83kB wrote:
ni la ni ndak pandai membawa tau.. mad
brapa la kana byr ikan tu???
bsuk mau p makan sulunsung stim la ni tau..
ndak bole jd ni..misti mau ni..mengidam udaa.. crying

hehehe laughing murah aje bah bro ND, klu Ikan Siakap rm17.00 sekilo, kerapu rm 26.00 sekilo, patin rm 8.00, telapia rm 5.00, ikan Merah rm19.00 sekilo dan Ikan Putih rm 17.00 sekilo......waduh mahal bro..........tapi klu mahu rasa sentapannya wow powerrrrrrrrrrr.....

kelmarin dlm pukul 4 lebih sikit sya casting kena sabar mungkin 5 kg lebih ikan selungsung.....tapi sayang duit masa inda bawa cuma mahu casting lepas gian saja lah... smiley
satu hal lagi cemera tertinggal pula ...hampa harapan utk berganding dgn ikan 2 ...sedih...tapi hari sya gi apil lagi... smiley

memang bro klu u mahu utk stim bulih beli disana ( sangkar Ikan ) tapi utk rasa tarikkan dlm sangkarnya pun bulih...
bah ada masa bulih bah try lepas gian,...tapi kena cari umpan ikan tamban baru cepat sambar... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Tue Sep 08, 2009 9:33 am

Rome wrote:
wakakakakakak time posa ni payah cikit ni bro mo bejalan.. malas....... pas raya lah ble eheheheheh

bulih bah klu kau.....hehehehe best bro cuma kena bayar ikan klu mahu , itu saja.... laughing

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14570
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Tue Sep 08, 2009 11:18 pm

tiakpa ba d byr janji masuk dlm perut kanyang puas hati dan happy.. laughing
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Wed Sep 09, 2009 11:43 am

Nd83kB wrote:
tiakpa ba d byr janji masuk dlm perut kanyang puas hati dan happy.. laughing

ini yg sya paling setuju.........hehehe bah nanti lepas raya kita aturkan sport ni, stanby udang hidup banyak2, sebab kelamrin sya casting lagi cuma 2 ekor saja ....ada ikan merah sama ikan putih kena lepas di sana , then siakap kena masuk balik ke sangkarnya utk di besar kan lagi.....

tapi klu mahu pancing di sangkar pun bulih...bah...siok oooo kuat santapan nya bro lain dr lain lah....erti kata best lah bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Wed Sep 09, 2009 11:57 am

ini hasil ku kelmarin cuma 45 minit saja , lepas 2 pulang cuma utk lepas gian saja tapi kedua2 ikan semua berat cuma 1.2 kgs saja cukup utk stim ......wow memang sedap dan manis rasa isi nya.. bagus


" ikan kerapu pisang " aje nie bro ND ...

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14570
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Sun Sep 13, 2009 7:57 am

adedeii...syok tul tarik ni kalu main casting..
tek sabar ni tau braksi main casting.. laughing

d mana baini tampat bro???
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Tue Sep 15, 2009 10:51 am

Nd83kB wrote:
adedeii...syok tul tarik ni kalu main casting..
tek sabar ni tau braksi main casting.. laughing

d mana baini tampat bro???

d sepanggar bah .....hehehe laughing
bah lepas raya lah kita gi sana.. bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Tue Sep 15, 2009 11:06 am

oh bro ND , hari ahad lalu , sya gi pancing dekat belakang pula gaya , hasil inda juga banyak tapi bulih setakat lepas gian then dapat juga stim ikan putih...hehehe laughing


ini lah size yg bikin geram ...lembut lagi isi nya ... bagus sedap kena stim.. smiley

jadi ini hasil yg ku dapat hari ahad 2....bulihlah juga.

yg ini pula sya casting di sepangar pd 11/09/2009 hari jam 4.30pm..cuma dpt satu saja ikan merah... bagus


smiley

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14570
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Thu Sep 17, 2009 10:04 pm

iskkk...isskkk... ni la ni tauu.. mad
mimang sodap baitu ikan putih kana stim..
baru2 ni bini mengidam mkn tu juga..tp sup la.
ai 1 pasar sia round cari yg fress punya..punya sandi.
rupa2nya ai ko tangkap abis plak ikan putih tu.. no
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Sat Sep 19, 2009 11:21 am

hahaha jgn bah bro bukan aku yg kasi habis ...... crying

itu org pilipin bah pigi bom itu ikan .....kau tau2 lah klu si jerry,..bukan lagi dia " BOOM" tapi dia gi "Gam Fiber"...... hehe

bila mahu casting nie....
kelmarin sya casting lagi cuma dpt 4 ekor saja tapi ini oklah katakan...hehehehe hehe
cuma itu siakap baru 2.5 kgs saja ,...wow sedap boss tarikannya...adehhh klu bulih inda mahu pulang bah.. laughing bagus

lihat lah bro bos ku yg kecil ...klu tak keberatan 2 bro ND...
ikan kerapu ni dlm 700 kilogram hingga 1100 kilogram sahaja ini ikan yg cepat menyambar gewang..



yg ni siakap dlm 2.5 kgs saja...ini pula ada lambat sikit menyambar gewang sebab ada sikul bah ni..



ini saja setakat ini .." Selamat Hari Raya " bro ND maaf zahir dan batin.. tengkiu

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family   Today at 8:29 pm

Back to top Go down
 
ErwanVIP ,My Loving Wife ,Children n Family
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Kamya can never be my wife, she is a friend: Karan Patel
» George Clooney and wife Amal take family out to dinner 14 july
» PARAMOURTAL: Tales of Undying Love and Loving The Undead
» Video of a family vacation to Laura sites
» "Family Guy" w/ LHOTP ending.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN ACTIVITY / PICTURE SHARING :: KKMKK @ CROWN MEMBER FAMILY-
Jump to: