Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Kazumi
junior
junior


Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14050
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Sun May 31, 2009 11:43 pm

1.Anda tulislah 10 pucuk surat dan anda poskan kat diri anda sendiri, pastu balaslah balik kesemua surat-surat tersebut... Lakukan setiap hari, 3 kali sehari...

2.Jauhkan diri anda daripada filem-filem Hindustan dan juga drama-drama swasta yang tangkap raung

3.Join ruangan berkenalan di dalam majalah-majalah atau buat sesi berkenalan tepi-tepi jalan... . Bukak lah warong khas untuk sesi interview tuh... Alaaa... bunga bukan sekuntum, kumbang lak berlambak lagi..

4.Buat perusahaan menternak itik... Nanti bila itik dah bertambah, pasti akan lupa kat pasangan anda tu, sebab terlalu sibuk menjaga itik-itik gembo... .

5.Sibukkan diri dengan bekerja... Bantai overtime bebanyak... Bila duit dah berjuta nanti, cari ajer yang lain, kawin terus, senang hidup tak payah susah-susah nak sakitkan kepala...

6.pi ngadap cermin yang sememangnya setia ngan anda... buat ler lawak giler yang tak masuk di akal, pastu gelak ler sendiri...

7.Ulang perbuatan nih sampai 3x... ikut tau... Uhh huuu Uhh huuu...

8.Kalo still teringat kat pasangan anda tuh, anda pi cari tangga, alaa cari je lah kat umah mana-mana atau pun bangunan berhampiran, buat-buatlah terjatuh dari tangga, sampai terus hilang ingatan, nescaya ler.. akan lupakan terus pasangan anda tuh... dengan diri sendiri pun anda tak akan ingat lagi..

9.Kalo ingatan anda masih ada, pi je rumah jiran sebelah, minjam tukul, pastu buat ler tak tau sambil ketuk pala sendiri sampailer ilang ingatan...

NOTE: A.kalo jiran anda tak bagi minjam tukul, curikk je, pastu lari ler..takkan dok buat sesi berkenalan ngan jiran anda lak..

B.Kalo susah sangat... hantuk je kepala tu kat dinding rumah, buat ler sampai rasa dah bosan dengan hantukan tuh...

10.Gantung gambar si dia kat dinding .. kutuk, karate, gusti, gigit, mamam, telan... buat lah apa-apa je asal hati rasa pueih..

p/s: amacam?canggihkan idea ni... hehehe. sungguh mujarab... belum cuba belum tahu, dah cuba mesti tak mahu cuba lagi SELAMAT MENCUBA yihaaaaaaa mataiiiiiiiiiiii...
Back to top Go down
View user profile
baby69
newbie
newbie


Aquarius Dragon
Posting : 93
Points : 13865
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Age : 27
Location : jepun sasat

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Mon Jun 01, 2009 9:14 pm

wakaakakak
hbt2 sungguh nie tips nya mami..
mami pna try tips yg mna stu ahhh..
wakakaka
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/home.php?ref=home
Kazumi
junior
junior


Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14050
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Mon Jun 01, 2009 10:00 pm

wakakak yihaaaaaaa
lum penah try lg ni
hehe..
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14293
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Mon Jun 15, 2009 12:41 pm

bhya plak org yg men cintan ni...
nsb da kawin...
nda pyh la bt suma tu...
Back to top Go down
View user profile
Kazumi
junior
junior


Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14050
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Tue Jun 16, 2009 9:42 am

ya bh nasib saya pun sdh kawin... ni tips kn tuk org bujang ja ni wakakaka...
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14293
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Tue Jun 16, 2009 12:42 pm

ALALALA....
kalu da kawin msh da gf @ bf len pn blh jg guna ni tw...
Back to top Go down
View user profile
Kazumi
junior
junior


Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14050
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Tue Jun 16, 2009 9:18 pm

boleh bh klu kau hehe...
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14293
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Wed Jun 17, 2009 11:39 am

DIAM2 KO...
KADAPATAN nnt aku...
hehehe...
Back to top Go down
View user profile
Kazumi
junior
junior


Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14050
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Wed Jun 17, 2009 4:19 pm

bh buli bh klu ko mesti ada tutup mulut ni wakakak
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14293
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Wed Jun 17, 2009 4:20 pm

hehehe...
nda la bah mncr dua...
1 pn ssh jg jg...
Back to top Go down
View user profile
Kazumi
junior
junior


Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14050
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Wed Jun 17, 2009 4:22 pm

wakaka thu x pe hehe :) :)
Back to top Go down
View user profile
wadi
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 13
Points : 13445
Reputation : 10
Join Date : 2009-07-31
Location : republicka of maruduka

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Tue Aug 04, 2009 10:54 am

tips paling berkesann..gelenti 200 % lyn gromoooxxonnnn .... laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.bintang3.net
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14818
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Wed Aug 05, 2009 9:51 am

memang paling brkesan klu guna benda tu tp pastu x nmpak dunia sdh.... smiley

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14457
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Thu Aug 06, 2009 2:41 pm

rupanya kita di Club ada pakar CINTA.....oooopppppppp salah Profeser Cinta ...
tip2 yg paling berkesan ...yg pernah ku terbaca .... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14818
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Thu Aug 06, 2009 5:30 pm

ini info sj klu ada sesiapa yg mo ikut sangat di alu-alukan.... smiley

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: 10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH   Today at 8:29 pm

Back to top Go down
 
10 TIPS MELUPAKKAN KEKASIH
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Some very basic tips from a new user
» Household tips
» Tips on how to better drybrush metallics?
» Gaming Table Creation Tips
» looking for tips on baking

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN CITCHAT :: OFF TOPIC-
Jump to: