Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 kancil buruk saya

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: kancil buruk saya   Sun May 31, 2009 1:46 pm

na ada sikit cerita kancil belalang aku dari dulu...:D


sport...kekekekeke...rim tu lebar 6.5...huhu


tukar pi loco style...mcm ka?hehehehe


layan high class sikit...vip style ka?

skrg dah layan l2s...hehehe...nti tukar balik mata bulat lagi....:D
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15930
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Sun May 31, 2009 5:55 pm

buli2 sudah ni bro, ini lah hidup main keta org tua cakap ah 'bgs2 standard mo juga kacau' eheheheh
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15930
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Sun May 31, 2009 5:56 pm

mana sudah rim cap ko? sudah jual kah? klu mo jual bgtau aku ah mna tau sy ada skt mcm mo main loco oh
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Sun May 31, 2009 5:58 pm

hehe dah jual..susah mo dpat tu...rim vip tu sama dgn ko punya kan...hahaha
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15930
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Sun May 31, 2009 6:56 pm

cutestyle wrote:
hehe dah jual..susah mo dpat tu...rim vip tu sama dgn ko punya kan...hahaha

aiyah ko jual sama sapa nanti sy cuba2 tanya mna tau dia jual eheheheh
Back to top Go down
View user profile
Kazumi
junior
junior
avatar

Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14585
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Sun May 31, 2009 11:33 pm

Rome wrote:
buli2 sudah ni bro, ini lah hidup main keta org tua cakap ah 'bgs2 standard mo juga kacau' eheheheh


wakaka betul tu..kata2 tu saya suka mantappppppppppp mataiiiiiiiii
Back to top Go down
View user profile
Kazumi
junior
junior
avatar

Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14585
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Sun May 31, 2009 11:34 pm

semboi up lg bh pic keta tu hehe..yg ni cantik jg lorr
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 01, 2009 11:11 am

Rome wrote:
cutestyle wrote:
hehe dah jual..susah mo dpat tu...rim vip tu sama dgn ko punya kan...hahaha

aiyah ko jual sama sapa nanti sy cuba2 tanya mna tau dia jual eheheheh

kwn runner...hehe..kalo mo pm aku ja buleh tlg cari...bukan susah..tp harga tu sama sport rim oo... :)
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 01, 2009 11:13 am

Kazumi wrote:
semboi up lg bh pic keta tu hehe..yg ni cantik jg lorr

skrg keta ni belang2 ni...warna hitam merah...ahakss...tgh bikin bodykit...harap2 siap nti... :x
Back to top Go down
View user profile
EjaL
newbie
newbie
avatar

Gemini Cat
Posting : 35
Points : 14307
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-31
Age : 29
Location : K.K --> Japan

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 01, 2009 1:33 pm

mna pic L2S?...kc display dlu utk tatapan umum
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 01, 2009 2:19 pm

ok pic sini



mula kasi bongkar l2s ku

Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator
avatar

Aries Pig
Posting : 761
Points : 15105
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 01, 2009 4:46 pm

bole2 uda kreta mu bro...
mantap setiap konsep yg dimainkan...
apapa pun...yg penting kiuuut tu ada sama mu.
khekhekhe...jan kasi lama upload yg terbaru akan kuar wad tu..
heheheheheee....
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 01, 2009 4:49 pm

aku suka ganass ba...cute mcm nda ngam..hahahahaha....
tgh proses juga la...harap2 siap nti....hehe..jgn gantung2 ja....
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15930
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 01, 2009 7:08 pm

Kazumi wrote:
Rome wrote:
buli2 sudah ni bro, ini lah hidup main keta org tua cakap ah 'bgs2 standard mo juga kacau' eheheheh


wakaka betul tu..kata2 tu saya suka mantappppppppppp mataiiiiiiiii

wakakaka mcm suma org pun pernah kena ehehehehe
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15930
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 01, 2009 7:09 pm

cutestyle wrote:
Rome wrote:
cutestyle wrote:
hehe dah jual..susah mo dpat tu...rim vip tu sama dgn ko punya kan...hahaha

aiyah ko jual sama sapa nanti sy cuba2 tanya mna tau dia jual eheheheh

kwn runner...hehe..kalo mo pm aku ja buleh tlg cari...bukan susah..tp harga tu sama sport rim oo... :)

klu ngam harga kita amik lor eheheheh
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15930
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 01, 2009 7:11 pm

jgn kasi lama, ini yg siok sy mo tunggu. bru ada semanggat eheheheheh
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 14992
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Tue Jun 02, 2009 10:28 am

bro , bulih sudah bah keta mu 2, u pun berpengalaman juga about mod car , jadi teruskan niat murni mu 2,....anyway i suka tingu yg rim crome 2, susah mahu dpt oooo :|
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Tue Jun 02, 2009 11:30 am

Rome wrote:
cutestyle wrote:
Rome wrote:
cutestyle wrote:
hehe dah jual..susah mo dpat tu...rim vip tu sama dgn ko punya kan...hahaha

aiyah ko jual sama sapa nanti sy cuba2 tanya mna tau dia jual eheheheh

kwn runner...hehe..kalo mo pm aku ja buleh tlg cari...bukan susah..tp harga tu sama sport rim oo... :)

klu ngam harga kita amik lor eheheheh

harga sparco rim..... :lol!: susah mo dpt sudah...tgk nasib....haha
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Tue Jun 02, 2009 11:31 am

Rome wrote:
jgn kasi lama, ini yg siok sy mo tunggu. bru ada semanggat eheheheheh

ada fender dgn bonet kancil baru tak?huuhuu...urgent ni.... :(
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Tue Jun 02, 2009 11:32 am

ErwanVIP wrote:
bro , bulih sudah bah keta mu 2, u pun berpengalaman juga about mod car , jadi teruskan niat murni mu 2,....anyway i suka tingu yg rim crome 2, susah mahu dpt oooo :|

hehe...nda cukp bajet pun susah tu....ya tu rim cap chrome mmg susah mo dpt.... :)
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 14992
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Tue Jun 02, 2009 11:40 am

cutestyle wrote:
ErwanVIP wrote:
bro , bulih sudah bah keta mu 2, u pun berpengalaman juga about mod car , jadi teruskan niat murni mu 2,....anyway i suka tingu yg rim crome 2, susah mahu dpt oooo :|

hehe...nda cukp bajet pun susah tu....ya tu rim cap chrome mmg susah mo dpt.... :)

bro , yg sebenarnya sekarang nie macam mana mod yg u nak kan pd keta u ..
klu VIPstyling 2 sikit2 bulih gak aku bagi pendapat..itu saja pasal bajet 2 menang susah nak ckp , tapi sebelum itu kita bulih bincangkannya utk mengelak dr kerugian , macam aku dah 4 time buat keta , tapi hasil nya memang luar dugaan , tapi itulah kena sabar dan teliti lah... :D
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Tue Jun 02, 2009 1:32 pm

ErwanVIP wrote:
cutestyle wrote:
ErwanVIP wrote:
bro , bulih sudah bah keta mu 2, u pun berpengalaman juga about mod car , jadi teruskan niat murni mu 2,....anyway i suka tingu yg rim crome 2, susah mahu dpt oooo :|

hehe...nda cukp bajet pun susah tu....ya tu rim cap chrome mmg susah mo dpt.... :)

bro , yg sebenarnya sekarang nie macam mana mod yg u nak kan pd keta u ..
klu VIPstyling 2 sikit2 bulih gak aku bagi pendapat..itu saja pasal bajet 2 menang susah nak ckp , tapi sebelum itu kita bulih bincangkannya utk mengelak dr kerugian , macam aku dah 4 time buat keta , tapi hasil nya memang luar dugaan , tapi itulah kena sabar dan teliti lah... :D

ya vip stye ja...tp simple sahaja....bagi sikit pendapat la...kalo mo rim besar tu nda mampu la..hehe
ada vip + sport kah?
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 14992
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Tue Jun 02, 2009 3:37 pm

klu macam 2 bro , itu sudah digelar " Battle X " sporty for vipcar...........ok juga cuma u kena guna 15" lah then dip size then u need to cut that rear fander dulu, then lower pun about 2 fingers from fander, then size skrit kena ikut tulang body , just simple but that coz very high lagi utk bajet u .

then u need to turbo enjin dan banyak lagi lah..............wow so mahal bajet nya bro walaupun tak rim besar2...

i think balance juga lah jika dibandingkan dgn Full Vip.... :|
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Tue Jun 02, 2009 3:44 pm

ErwanVIP wrote:
klu macam 2 bro , itu sudah digelar " Battle X " sporty for vipcar...........ok juga cuma u kena guna 15" lah then dip size then u need to cut that rear fander dulu, then lower pun about 2 fingers from fander, then size skrit kena ikut tulang body , just simple but that coz very high lagi utk bajet u .

then u need to turbo enjin dan banyak lagi lah..............wow so mahal bajet nya bro walaupun tak rim besar2...

i think balance juga lah jika dibandingkan dgn Full Vip.... :|

uinah mcm byk kerja lagi tu...huhu....nda pa...pelan2 kayuh,,,,hehehe....

ada gambar atau brg utk racun tak?hehe
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15930
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Wed Jun 03, 2009 12:14 am

cutestyle wrote:
Rome wrote:
jgn kasi lama, ini yg siok sy mo tunggu. bru ada semanggat eheheheheh

ada fender dgn bonet kancil baru tak?huuhuu...urgent ni.... :(

aiyah kancil lama ada lah.... napa ko mo jual ko punya bodykits kah?
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Wed Jun 03, 2009 9:50 am

Rome wrote:
cutestyle wrote:
Rome wrote:
jgn kasi lama, ini yg siok sy mo tunggu. bru ada semanggat eheheheheh

ada fender dgn bonet kancil baru tak?huuhuu...urgent ni.... :(

aiyah kancil lama ada lah.... napa ko mo jual ko punya bodykits kah?

dah jual ooo...huhu.....skrg mo cari bodikit mata bulat ja....
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15930
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Wed Jun 03, 2009 10:32 pm

aiya lambat lg..............
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Thu Jun 04, 2009 10:36 am

hehe dah masuk kancil baru...sokong la buatan malaysia....hahahahahaha
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 14992
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Thu Jun 04, 2009 3:17 pm

cutestyle wrote:
hehe dah masuk kancil baru...sokong la buatan malaysia....hahahahahaha

betul 2, bro ..kita mesti sokong buatan malaysia, jadi apa perancangan u utk kancil u 2..? u mahu vip styling ker atau sporty ..?
klu pasal u mahu buat Bk , terlebih dahulu , apa size rim yg sesuai , kita mahu tahu lebar nya dahulu then u need tu cut rear fander ,....tapi kena cari dulu lah , i think 16" better for vip lah... :D

kemudian kita lihat rear fander mu dulu sama ada bulih potong atau tak, i mean supaya senang utk Bk/AreoKit nya nanti...lagi pun u mungkin ada kawan dr First Class kan dia org dah melaluinya...

apa2 pun utk vip mesti berani utk cutting2 nie...ini pendapat i aje

dgn erti kata lain step by step lah if u want to be VIP STYLE...then u need to work hard bout that project,,, :)
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 14992
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Thu Jun 04, 2009 3:21 pm

cutestyle wrote:
ErwanVIP wrote:
klu macam 2 bro , itu sudah digelar " Battle X " sporty for vipcar...........ok juga cuma u kena guna 15" lah then dip size then u need to cut that rear fander dulu, then lower pun about 2 fingers from fander, then size skrit kena ikut tulang body , just simple but that coz very high lagi utk bajet u .

then u need to turbo enjin dan banyak lagi lah..............wow so mahal bajet nya bro walaupun tak rim besar2...

i think balance juga lah jika dibandingkan dgn Full Vip.... :|

uinah mcm byk kerja lagi tu...huhu....nda pa...pelan2 kayuh,,,,hehehe....

ada gambar atau brg utk racun tak?hehe

nanti i carikan utk u lah , tapi dulu masa aku di VSS , ada 1 kancil VIP , dia dah cut rear fander then air sus lagi , tapi don worry , nanti i cari 2 pic ...dulu.. :D
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Thu Jun 04, 2009 3:54 pm

ErwanVIP wrote:
cutestyle wrote:
hehe dah masuk kancil baru...sokong la buatan malaysia....hahahahahaha

betul 2, bro ..kita mesti sokong buatan malaysia, jadi apa perancangan u utk kancil u 2..? u mahu vip styling ker atau sporty ..?
klu pasal u mahu buat Bk , terlebih dahulu , apa size rim yg sesuai , kita mahu tahu lebar nya dahulu then u need tu cut rear fander ,....tapi kena cari dulu lah , i think 16" better for vip lah... :D

kemudian kita lihat rear fander mu dulu sama ada bulih potong atau tak, i mean supaya senang utk Bk/AreoKit nya nanti...lagi pun u mungkin ada kawan dr First Class kan dia org dah melaluinya...

apa2 pun utk vip mesti berani utk cutting2 nie...ini pendapat i aje

dgn erti kata lain step by step lah if u want to be VIP STYLE...then u need to work hard bout that project,,, :)

kalo betul2 vip aku nda mau la...simple saja...rim pun pakai biasa saja...cuma nk selesa tgk ja kereta tu...hehe....skrg cari rim sama mo buat bodikit...ya ada kwn dari first class juga...tp itu terlalu extream...hahahaha...rim aku ambil 14 ja....huhu...kira mcm kenstyle ka?
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Thu Jun 04, 2009 3:55 pm

ErwanVIP wrote:
cutestyle wrote:
ErwanVIP wrote:
klu macam 2 bro , itu sudah digelar " Battle X " sporty for vipcar...........ok juga cuma u kena guna 15" lah then dip size then u need to cut that rear fander dulu, then lower pun about 2 fingers from fander, then size skrit kena ikut tulang body , just simple but that coz very high lagi utk bajet u .

then u need to turbo enjin dan banyak lagi lah..............wow so mahal bajet nya bro walaupun tak rim besar2...

i think balance juga lah jika dibandingkan dgn Full Vip.... :|

uinah mcm byk kerja lagi tu...huhu....nda pa...pelan2 kayuh,,,,hehehe....

ada gambar atau brg utk racun tak?hehe

nanti i carikan utk u lah , tapi dulu masa aku di VSS , ada 1 kancil VIP , dia dah cut rear fander then air sus lagi , tapi don worry , nanti i cari 2 pic ...dulu.. :D

ok bro...napa lama x masuk vss tu...huhu...
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15930
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Fri Jun 05, 2009 9:16 am

pelan2 bah bro, kita main keta ni mo tengok gak dompet kita jgn terlula extrem gak. yg penting selesa dari pandangan dan kewangan... :) :)
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 14992
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Fri Jun 05, 2009 9:41 am

Rome wrote:
pelan2 bah bro, kita main keta ni mo tengok gak dompet kita jgn terlula extrem gak. yg penting selesa dari pandangan dan kewangan... :) :)

i agree wtih bro rome , sebab kami nie sudah cukup koyak poket , jadi pelan2 lah yg penting selesa dgn kewangan lah.... :D
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 14992
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Fri Jun 05, 2009 9:47 am

cutestyle wrote:
ErwanVIP wrote:
cutestyle wrote:
ErwanVIP wrote:
klu macam 2 bro , itu sudah digelar " Battle X " sporty for vipcar...........ok juga cuma u kena guna 15" lah then dip size then u need to cut that rear fander dulu, then lower pun about 2 fingers from fander, then size skrit kena ikut tulang body , just simple but that coz very high lagi utk bajet u .

then u need to turbo enjin dan banyak lagi lah..............wow so mahal bajet nya bro walaupun tak rim besar2...

i think balance juga lah jika dibandingkan dgn Full Vip.... :|

uinah mcm byk kerja lagi tu...huhu....nda pa...pelan2 kayuh,,,,hehehe....

ada gambar atau brg utk racun tak?hehe

nanti i carikan utk u lah , tapi dulu masa aku di VSS , ada 1 kancil VIP , dia dah cut rear fander then air sus lagi , tapi don worry , nanti i cari 2 pic ...dulu.. :D

ok bro...napa lama x masuk vss tu...huhu...

VSS ..? aku dah resign dr sana , kerna nak tumpukan perhatian penuh dgn club sendiri....baru best , klu ada TT, games , dan autoshow dpt join sama2 bah...tiada bantahan malahan sokongan kuat lagi dr OTAI2 Crown... :cheers: :cheers: :cheers:
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Fri Jun 05, 2009 11:37 am

Rome wrote:
pelan2 bah bro, kita main keta ni mo tengok gak dompet kita jgn terlula extrem gak. yg penting selesa dari pandangan dan kewangan... :) :)

mana buleh dpt side skirt mcm vip style tu?rata habis itu?
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Fri Jun 05, 2009 11:38 am

oohh...betul tu...hehehe.....nda buleh belah badan join 2 club dlm masa yg sama....kekekeke...

ba mana gambar kancil vip?kekekeke
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15930
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 08, 2009 10:54 am

cutestyle wrote:
Rome wrote:
pelan2 bah bro, kita main keta ni mo tengok gak dompet kita jgn terlula extrem gak. yg penting selesa dari pandangan dan kewangan... :) :)

mana buleh dpt side skirt mcm vip style tu?rata habis itu?

tpt jerry ada tu klu ngan door penal mungkin mo rm550 jg tu
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 241
Points : 14596
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 08, 2009 11:01 am

Rome wrote:
cutestyle wrote:
Rome wrote:
pelan2 bah bro, kita main keta ni mo tengok gak dompet kita jgn terlula extrem gak. yg penting selesa dari pandangan dan kewangan... :) :)

mana buleh dpt side skirt mcm vip style tu?rata habis itu?

tpt jerry ada tu klu ngan door penal mungkin mo rm550 jg tu

550????side skirt saja oooo....huhu....
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15930
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: kancil buruk saya   Mon Jun 08, 2009 11:06 am

cutestyle wrote:
Rome wrote:
cutestyle wrote:
Rome wrote:
pelan2 bah bro, kita main keta ni mo tengok gak dompet kita jgn terlula extrem gak. yg penting selesa dari pandangan dan kewangan... :) :)

mana buleh dpt side skirt mcm vip style tu?rata habis itu?

tpt jerry ada tu klu ngan door penal mungkin mo rm550 jg tu

550????side skirt saja oooo....huhu....

eheheheheh p itu dia buka harga, klu ko mo nanti sy tlng tanyakan ok bro
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kancil buruk saya   

Back to top Go down
 
kancil buruk saya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Anime and Manga Awards Show
» Bios for New Age Rebellion (RP)
» Presenting: Blood-C

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN INTRODUCE :: DISPLAY MY RIDE-
Jump to: