Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 CADANGAN BUKA TAJUK BARU

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Fri May 29, 2009 2:39 pm

girl ingin mmberi cdangan iaitu buka satu lg tajuk Crown Member Family...so semua ahli boleh lah upload gmbr family dan cerita serba sedikit ttang keluarga mereka....mana la tau klu yg susah kita boleh berikan sumbang kah atau yg senang kita boleh tumpang sekaki... laughing laughing laughing dan di samping itu kita kenal family mereka....
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
LiL^JoN
newbie
newbie


Posting : 3
Points : 13733
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-29

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Fri May 29, 2009 3:54 pm

cadangan yg bagus ni.....admin jgn dikasi lama
Back to top Go down
View user profile
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 13849
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Fri May 29, 2009 7:50 pm

kita tunggu pendapat bro Rome utk meluluskan nya...

thanks
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Fri May 29, 2009 9:43 pm

ok cadangan tu, sy support 100%.... bro admin.net atur ja eheheheh
Back to top Go down
View user profile
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 13849
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Sat May 30, 2009 3:32 am

AKAN DILAKSANAKAN DENGAN PENUH KEMANTAPAN
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Sat May 30, 2009 11:35 am

Admin.net wrote:
AKAN DILAKSANAKAN DENGAN PENUH KEMANTAPAN

eheheheh tq bro, nanti lah saya belajar sikit2 lu, mo jg follow2
Back to top Go down
View user profile
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 13849
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Sun May 31, 2009 1:44 am

ITS OK BRO BRO TAKAN JA ADMIN PANEL DI BAWAH TU..SEMUA ADA DI SANA
PALAN2 BELAJAR TAIKO SAYA SEDIA MEMBANTU
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 241
Points : 14046
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Sun May 31, 2009 6:01 pm

Tahniah kepada yg buat forum ini....sgt bagus...keep it up.... :cheers:
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Sun May 31, 2009 6:52 pm

Admin.net wrote:
ITS OK BRO BRO TAKAN JA ADMIN PANEL DI BAWAH TU..SEMUA ADA DI SANA
PALAN2 BELAJAR TAIKO SAYA SEDIA MEMBANTU
tq bro klu ada apa2 nanti sy pm ko...
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Sun May 31, 2009 6:53 pm

cutestyle wrote:
Tahniah kepada yg buat forum ini....sgt bagus...keep it up.... :cheers:

tq gak kamu sudi masuk tp kami eheheheh
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Mon Jun 01, 2009 10:53 am

tq ya sbb approved kan cadangan girl....rasanya girl ada cadangan lg tp nnti la girl bgtau...
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Tue Jun 02, 2009 11:02 am

girl, i agree 100% u punya cadangan 2 , itu baik utk kita then our club , baru lah rasa seri nya nanti, then kita bulih adakan aktiviti utk FAMILY CROWN , ...

apa2 pun bila cadangan ini dilaksanakan bulih juga kita lihat family pic keluarga crown nie kan...

memang best ini crown club, banyak erti nya bukan setakat mod keta saja tapi banyak juga ...

good job ...girl,...
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Tue Jun 02, 2009 11:58 pm

ErwanVIP wrote:
girl, i agree 100% u punya cadangan 2 , itu baik utk kita then our club , baru lah rasa seri nya nanti, then kita bulih adakan aktiviti utk FAMILY CROWN , ...

apa2 pun bila cadangan ini dilaksanakan bulih juga kita lihat family pic keluarga crown nie kan...

memang best ini crown club, banyak erti nya bukan setakat mod keta saja tapi banyak juga ...

good job ...girl,...

ko pun bro jgn lupa upload gambar mu.............
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Wed Jun 03, 2009 11:02 am

Rome wrote:
ErwanVIP wrote:
girl, i agree 100% u punya cadangan 2 , itu baik utk kita then our club , baru lah rasa seri nya nanti, then kita bulih adakan aktiviti utk FAMILY CROWN , ...

apa2 pun bila cadangan ini dilaksanakan bulih juga kita lihat family pic keluarga crown nie kan...

memang best ini crown club, banyak erti nya bukan setakat mod keta saja tapi banyak juga ...

good job ...girl,...

ko pun bro jgn lupa upload gambar mu.............

dah bro rome.....di laksana kan , .. laughing laughing laughing
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Mon Jun 15, 2009 8:26 pm

Topic nie girl rasa boleh locked sdh...

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: CADANGAN BUKA TAJUK BARU   Today at 12:19 am

Back to top Go down
 
CADANGAN BUKA TAJUK BARU
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Big old kiyo hime - Time to refine
» Indonesian Bonsai
» Jodha Akbar Written Update 20th December 2013
» Jodha Akbar Written Update 22Sep14 "Salim's arrival heralded"
» New Model Shop in JB

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN INTRODUCE :: HELPDESK / SUGGESTION / INFO-
Jump to: