Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 keta saya bah

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: keta saya bah   Thu May 28, 2009 11:59 pm

First topic message reminder :

TELekom mari

Back to top Go down
View user profile

AuthorMessage
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 241
Points : 14046
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: keta saya bah   Mon Jun 08, 2009 11:02 am

Rome wrote:
blu lg ble oh pelan2 lu wat yg blum ada dulu, skrg ni pun gear 4 pandai semput2 x cukup minyak.....

cuba check betul2 hos carb tu.....kalo nda kasi korek carb ja...atau pakai kancil carb...
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Mon Jun 08, 2009 11:04 am

cutestyle wrote:
Rome wrote:
blu lg ble oh pelan2 lu wat yg blum ada dulu, skrg ni pun gear 4 pandai semput2 x cukup minyak.....

cuba check betul2 hos carb tu.....kalo nda kasi korek carb ja...atau pakai kancil carb...

itu la nanti sy blk p sabah bru sy wt eheheheh klu x ble sy hantar p yg pakar.
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 241
Points : 14046
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: keta saya bah   Mon Jun 08, 2009 11:05 am

Rome wrote:
cutestyle wrote:
Rome wrote:
blu lg ble oh pelan2 lu wat yg blum ada dulu, skrg ni pun gear 4 pandai semput2 x cukup minyak.....

cuba check betul2 hos carb tu.....kalo nda kasi korek carb ja...atau pakai kancil carb...

itu la nanti sy blk p sabah bru sy wt eheheheh klu x ble sy hantar p yg pakar.

ataupun try tukar tangki & fuel pump l2s efi punya....tp kena ada fuel regulator...

buleh test kan nti kalo buleh lari abis meter??? :twisted:
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Mon Jun 08, 2009 11:10 am

memang sy pakai tangki l2 efi ngan pakai reguletur skrg sama gak, tukang gantung injin sy tau kasi hidup ja injin tu lah sy mo bw p tpt workshop kwn
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 241
Points : 14046
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: keta saya bah   Mon Jun 08, 2009 11:21 am

hm...bgus pi periksa....kekekekeke....
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: keta saya bah   Mon Jun 08, 2009 3:20 pm

aduh bro bisa gawat nie jantung nya kali yg sakit.......mr cutestyle 2 .doktor juga ,...hehehehe :P
bro rome , inilah dugaan injin powel..... laughing
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14555
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: keta saya bah   Mon Jun 08, 2009 11:02 pm

caburator turbo ka???
nti sia tanya yg pakar sini.
dulu adik sia pernah main gak ni..
1 mggu ja main hancur turbo.
khekhekhe..

pa brg2 da yg ko masuk???
ma apa masala sekrg ni??
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: keta saya bah   Tue Jun 09, 2009 3:46 pm

Nd83kB wrote:
caburator turbo ka???
nti sia tanya yg pakar sini.
dulu adik sia pernah main gak ni..
1 mggu ja main hancur turbo.
khekhekhe..

pa brg2 da yg ko masuk???
ma apa masala sekrg ni??

inilah kelebihan jentera berat, semua dia ada....,klu gitu cepat2 cari masalahnya bro rome , sebab kita ada DR. ND..hehehehehe :)
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14555
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: keta saya bah   Tue Jun 09, 2009 8:51 pm

ErwanVIP wrote:
Nd83kB wrote:
caburator turbo ka???
nti sia tanya yg pakar sini.
dulu adik sia pernah main gak ni..
1 mggu ja main hancur turbo.
khekhekhe..

pa brg2 da yg ko masuk???
ma apa masala sekrg ni??

inilah kelebihan jentera berat, semua dia ada....,klu gitu cepat2 cari masalahnya bro rome , sebab kita ada DR. ND..hehehehehe :)

mana la sia tau semua tu..sia pun tanya yg pakar sini juga ni.. :scratch:
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Wed Jun 10, 2009 12:03 am

aku masuk halfcut, pakai tangki L2 ada fuel ragularter p gear4 massi semput. ada aku tanya kwn dia ckp ada org cun wat tobo curb d putatan. tengok lah minggu ni aku cuba try hantar sana.........
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14555
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: keta saya bah   Wed Jun 10, 2009 12:15 am

Rome wrote:
aku masuk halfcut, pakai tangki L2 ada fuel ragularter p gear4 massi semput. ada aku tanya kwn dia ckp ada org cun wat tobo curb d putatan. tengok lah minggu ni aku cuba try hantar sana.........

sia rasa mau kana ejes fuel regulator ko tu.
terlebih minyak atau tek cukup minyak ja tu.
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Wed Jun 10, 2009 12:24 am

Nd83kB wrote:
Rome wrote:
aku masuk halfcut, pakai tangki L2 ada fuel ragularter p gear4 massi semput. ada aku tanya kwn dia ckp ada org cun wat tobo curb d putatan. tengok lah minggu ni aku cuba try hantar sana.........

sia rasa mau kana ejes fuel regulator ko tu.
terlebih minyak atau tek cukup minyak ja tu.

itu regulator tu ble ejes ka tu mcm mati punya oh, ari ni tempat jerry pun overflow oh nasib dlu aku ada belajar ckt2 tentang injin klu x mataiiiiiiiiiii
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14555
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: keta saya bah   Wed Jun 10, 2009 12:41 am

Rome wrote:
Nd83kB wrote:
Rome wrote:
aku masuk halfcut, pakai tangki L2 ada fuel ragularter p gear4 massi semput. ada aku tanya kwn dia ckp ada org cun wat tobo curb d putatan. tengok lah minggu ni aku cuba try hantar sana.........

sia rasa mau kana ejes fuel regulator ko tu.
terlebih minyak atau tek cukup minyak ja tu.

itu regulator tu ble ejes ka tu mcm mati punya oh, ari ni tempat jerry pun overflow oh nasib dlu aku ada belajar ckt2 tentang injin klu x mataiiiiiiiiiii

overflow d caburator ka???
bgs servis lu tu..
fuel regulater bole ba ejes tu.
tekanan minyak tu mimang bole tu.
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Wed Jun 10, 2009 12:50 am

Nd83kB wrote:
Rome wrote:
Nd83kB wrote:
Rome wrote:
aku masuk halfcut, pakai tangki L2 ada fuel ragularter p gear4 massi semput. ada aku tanya kwn dia ckp ada org cun wat tobo curb d putatan. tengok lah minggu ni aku cuba try hantar sana.........

sia rasa mau kana ejes fuel regulator ko tu.
terlebih minyak atau tek cukup minyak ja tu.

itu regulator tu ble ejes ka tu mcm mati punya oh, ari ni tempat jerry pun overflow oh nasib dlu aku ada belajar ckt2 tentang injin klu x mataiiiiiiiiiii

overflow d caburator ka???
bgs servis lu tu..
fuel regulater bole ba ejes tu.
tekanan minyak tu mimang bole tu.

ya d caburator oh, klu servis lama kli tu ah..
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14555
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: keta saya bah   Wed Jun 10, 2009 9:30 am

Rome wrote:
Nd83kB wrote:
Rome wrote:
Nd83kB wrote:
Rome wrote:
aku masuk halfcut, pakai tangki L2 ada fuel ragularter p gear4 massi semput. ada aku tanya kwn dia ckp ada org cun wat tobo curb d putatan. tengok lah minggu ni aku cuba try hantar sana.........

sia rasa mau kana ejes fuel regulator ko tu.
terlebih minyak atau tek cukup minyak ja tu.

itu regulator tu ble ejes ka tu mcm mati punya oh, ari ni tempat jerry pun overflow oh nasib dlu aku ada belajar ckt2 tentang injin klu x mataiiiiiiiiiii

overflow d caburator ka???
bgs servis lu tu..
fuel regulater bole ba ejes tu.
tekanan minyak tu mimang bole tu.

ya d caburator oh, klu servis lama kli tu ah..

ndak ba lama tu..kalu yg pakar jap ja tu buka pasang.
kalu baru masuk injin mimang tu mau servis..
lama baitu ampai2 sana d jual..
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Wed Jun 10, 2009 10:57 pm

mungkin lah tu, p mcm bau minyak petrol oh keta aku takut ada liking minyak oh. ko ada kwn bikin kah? kul tolong lu tanya lu, skrg gear 3 pun semput dah.....
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14555
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: keta saya bah   Wed Jun 10, 2009 11:33 pm

Rome wrote:
mungkin lah tu, p mcm bau minyak petrol oh keta aku takut ada liking minyak oh. ko ada kwn bikin kah? kul tolong lu tanya lu, skrg gear 3 pun semput dah.....

ok bsuk sia tanya pakar sini..
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 241
Points : 14046
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: keta saya bah   Thu Jun 11, 2009 11:34 am

mungkin carb tu ada tersumbat...fuel regulator boleh adjust punya...

check sekali hose2 semua vacum tu...kalo tersilap pandai semput juga tu...

kekekeke..bekas main carb turbo...ikut pengalaman aku..
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Thu Jun 11, 2009 10:42 pm

malas sudah aku cek, klu sumbat napa pandai overflo ada yg dorg pindah2 tu hose angin malas sudah aku mo buat injin, aku lu pun makanik gak p x habis berlajar. paling senang hantar ja p workshp kwn ni minggu.......
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14555
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: keta saya bah   Thu Jun 11, 2009 11:21 pm

jan d kasi lama busku.. :bounce:
bilang pakar susah mau cakap kalu bkan d depan mata sia kunu...
ada byk juga sebab..mau chek 1 per 1 kunu ba.. :scratch:
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Thu Jun 11, 2009 11:25 pm

e2 lah tu harap kan kwn ja ni skrg klu org lain mcm2 dorg ckp, ble2 tpt sy wat injin tu dia suruh sy tuning sendiri, yg penting injin tu ble jln jd dah dorg tu. bikin panasssssss jg :x :x :x :x
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14555
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: keta saya bah   Thu Jun 11, 2009 11:31 pm

huahuahua...cari pakar la langsai masala. khekhekhe... :face:
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Thu Jun 11, 2009 11:35 pm

harap2 lah. wiring sudah aku bg cun tinggal mo gosok lg tu injin mo kasi kalah din wakakakakakak layannnnnnnnnnnnn
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: keta saya bah   Fri Jun 12, 2009 10:16 am

Rome wrote:
harap2 lah. wiring sudah aku bg cun tinggal mo gosok lg tu injin mo kasi kalah din wakakakakakak layannnnnnnnnnnnn

bro rome , si din pakai clorok bah 2.................hehehehehe putih habis bukan kilat.... laughing :P

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 241
Points : 14046
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: keta saya bah   Fri Jun 12, 2009 11:05 am

ya baik kasi hantar workshop bikin..kalo enjin masalah susah o xda keta pakai..hehehe
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Fri Jun 12, 2009 10:14 pm

cutestyle wrote:
ya baik kasi hantar workshop bikin..kalo enjin masalah susah o xda keta pakai..hehehe

itu la sy x tahan dah lari 80km sudah semput tp x pah la lusa mo masuk workshop dah, ko punya keta sudah pakai lampu bulat kah, bumper blkg putih L2
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 241
Points : 14046
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: keta saya bah   Sat Jun 13, 2009 10:38 am

Rome wrote:
cutestyle wrote:
ya baik kasi hantar workshop bikin..kalo enjin masalah susah o xda keta pakai..hehehe

itu la sy x tahan dah lari 80km sudah semput tp x pah la lusa mo masuk workshop dah, ko punya keta sudah pakai lampu bulat kah, bumper blkg putih L2

ya bro...bida ba....warna-warni ni...hahahahaha....

smlm kamu stay hadapan giant kedai kopi kan,aku nda sempat stay sebab kejar masa...hehehe
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Sun Jun 14, 2009 11:52 am

cutestyle wrote:
Rome wrote:
cutestyle wrote:
ya baik kasi hantar workshop bikin..kalo enjin masalah susah o xda keta pakai..hehehe

itu la sy x tahan dah lari 80km sudah semput tp x pah la lusa mo masuk workshop dah, ko punya keta sudah pakai lampu bulat kah, bumper blkg putih L2

ya bro...bida ba....warna-warni ni...hahahahaha....

smlm kamu stay hadapan giant kedai kopi kan,aku nda sempat stay sebab kejar masa...hehehe

jgn ko yg kejar masa biar masa yg ikut kau ma eheheheh
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 241
Points : 14046
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: keta saya bah   Sun Jun 14, 2009 2:33 pm

Rome wrote:
cutestyle wrote:
Rome wrote:
cutestyle wrote:
ya baik kasi hantar workshop bikin..kalo enjin masalah susah o xda keta pakai..hehehe

itu la sy x tahan dah lari 80km sudah semput tp x pah la lusa mo masuk workshop dah, ko punya keta sudah pakai lampu bulat kah, bumper blkg putih L2

ya bro...bida ba....warna-warni ni...hahahahaha....

smlm kamu stay hadapan giant kedai kopi kan,aku nda sempat stay sebab kejar masa...hehehe

jgn ko yg kejar masa biar masa yg ikut kau ma eheheheh

selalu stay sana ka?hehehe
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Sun Jun 14, 2009 4:28 pm

cutestyle wrote:
Rome wrote:
cutestyle wrote:
Rome wrote:
cutestyle wrote:
ya baik kasi hantar workshop bikin..kalo enjin masalah susah o xda keta pakai..hehehe

itu la sy x tahan dah lari 80km sudah semput tp x pah la lusa mo masuk workshop dah, ko punya keta sudah pakai lampu bulat kah, bumper blkg putih L2

ya bro...bida ba....warna-warni ni...hahahahaha....

smlm kamu stay hadapan giant kedai kopi kan,aku nda sempat stay sebab kejar masa...hehehe

jgn ko yg kejar masa biar masa yg ikut kau ma eheheheh

selalu stay sana ka?hehehe

boleh d katakan ari2 stay sana oh
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 241
Points : 14046
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: keta saya bah   Sun Jun 14, 2009 4:33 pm

kekekeke.selalu limpas nmpak keta kamu juga....
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Sun Jun 14, 2009 10:16 pm

bah klu sng turun minum la sy belanja
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14278
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: keta saya bah   Mon Jun 15, 2009 10:53 am

mmng kadai india tu c cute nmpk kmu kn rome???
pa lg, promo la kt tokeh tu, msk forum kt...
blh kt tlg promo kadai dia...
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 241
Points : 14046
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: keta saya bah   Mon Jun 15, 2009 11:27 am

Rome wrote:
bah klu sng turun minum la sy belanja

kekek xda masalah.....

jadi apa yg terlatest pada keta ni...??
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Mon Jun 15, 2009 11:20 pm

Grand^Hustle wrote:
mmng kadai india tu c cute nmpk kmu kn rome???
pa lg, promo la kt tokeh tu, msk forum kt...
blh kt tlg promo kadai dia...

mataiiiiii terpaksa kita p belajar bahasa india dlm forum ni
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: keta saya bah   Mon Jun 15, 2009 11:23 pm

cutestyle wrote:
Rome wrote:
bah klu sng turun minum la sy belanja

kekek xda masalah.....

jadi apa yg terlatest pada keta ni...??


bble lah, ari ni sudah tuning injin x semput dah, aku test lari habis meter oh ekekekek mataiiiii lah ada surat layang dri jpj klu kena amik gambar d highway kepayan.
Back to top Go down
View user profile
cutestyle
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 241
Points : 14046
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24

PostSubject: Re: keta saya bah   Tue Jun 16, 2009 12:04 pm

Rome wrote:
cutestyle wrote:
Rome wrote:
bah klu sng turun minum la sy belanja

kekek xda masalah.....

jadi apa yg terlatest pada keta ni...??


bble lah, ari ni sudah tuning injin x semput dah, aku test lari habis meter oh ekekekek mataiiiii lah ada surat layang dri jpj klu kena amik gambar d highway kepayan.

uina kuat tu....huhu.....
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14278
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: keta saya bah   Tue Jun 16, 2009 12:31 pm

uina, tlmpau lju da keta c rome ni tw, smpi meter putus mengkali...
hehehe..
Back to top Go down
View user profile
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 13842
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: keta saya bah   Tue Jun 16, 2009 1:37 pm

enjin bay suda upgrade ka bro???
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: keta saya bah   Tue Jun 16, 2009 3:36 pm

the last samurai memang macam 2,...sekali tibas saja sudah hilang kapala, apa tak lagi sekali tekan minyak ...........langsung terus ............hehehehehehe laughing

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: keta saya bah   Today at 2:16 am

Back to top Go down
 
keta saya bah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Anime and Manga Awards Show
» N24 - Sandhya ka Saya Bana Suraj
» Bios for New Age Rebellion (RP)
» Presenting: Blood-C

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN INTRODUCE :: DISPLAY MY RIDE-
Jump to: