Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Thu May 28, 2009 4:17 pm

2008 Design








inilah yg dikatakan VIP styling then the most important is " Stance n Fitment " , Areokit / BK then twin exzos / that side skrit hanya follow body / Air SUS ...
then guys cuba comment this ride apa yg kurang atau peliknya ....
saja kita kongsi pendapat then kita bulih bersama2 belajar tentang VIPSTYLING nie ...ini yg berminat dgn VIPCAR :D :D :D
Back to top Go down
View user profile
baby69
newbie
newbie


Aquarius Dragon
Posting : 93
Points : 13850
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Age : 27
Location : jepun sasat

PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Thu May 28, 2009 5:12 pm

uiiiiiii naaaaaaaaaaaa
mntap 2 genk..
thnx 4 sharing da info..
ekeke
ngam larr ko ajr2 or share ttg vip nie..
byk aq blm tau psl keta n vip style nie..
ekekeke
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/home.php?ref=home
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Thu May 28, 2009 7:10 pm

cantiknya....apa yg girl nmpak ada kesan kotor gmbr ms pintu dibuka...lgpun girl blum pndai tntang keta...
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Kazumi
junior
junior


Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14035
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Thu May 28, 2009 10:23 pm

EMM CANTIK AND MANTAP BH NI...
ADA KOTOR KIT KAT PINTU TU
AND ADISS MEMANG G2 KE DESIGE TAYAR BELAKANG TU TERKENGKANG HEHE..
APA PUN MEMANG CUN LH KERETA NI..
Back to top Go down
View user profile
baby69
newbie
newbie


Aquarius Dragon
Posting : 93
Points : 13850
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Age : 27
Location : jepun sasat

PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Fri May 29, 2009 9:54 am

lowerd brabiz 2 mami..
gpn bsr ooo tayar dia 2..
nta mcm mna drg kaC muat 2..
ekekeke
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/home.php?ref=home
Kazumi
junior
junior


Virgo Dog
Posting : 228
Points : 14035
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-24
Age : 34
Location : HAWAIII ISLANDS..

PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Fri May 29, 2009 11:43 am

baby69 wrote:
lowerd brabiz 2 mami..
gpn bsr ooo tayar dia 2..
nta mcm mna drg kaC muat 2..
ekekeke


HUHU KO TIDAK THU LG KA WAKAKA..
MAMI PUN LG LH TIDAK THU WAKAKA... :rabbit:
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Mon Jun 01, 2009 10:13 pm

pintu tu d buka kerana mo bagitau yg itu ialah DOOR PANEL kali lah eheheheh
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Tue Jun 02, 2009 11:24 am

Girl wrote:
cantiknya....apa yg girl nmpak ada kesan kotor gmbr ms pintu dibuka...lgpun girl blum pndai tntang keta...

girl , tajam mata , sampai kesan kotor pun bulih nampak ...hehehehe
its ok , slow2 akan tahu juga nanti ....sebab kita belajar pasal keta memang banyak topicnya..
keta nie memang cantik ...cuma di tempat kita tak sesuai utk nya...

girl , cuba u perhatikan " Stance n Fitment " nya ....nanti u tanya bro Rome .. :D
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Tue Jun 02, 2009 11:29 am

Rome wrote:
pintu tu d buka kerana mo bagitau yg itu ialah DOOR PANEL kali lah eheheheh

inda bro , cuma side skirt nya 2, mengikut tulang dibawa body keta 2, ...cuma kita disini terlalu labuh utk side skirt, ini mungkin bila dijepun mereka mengunakan air sus , tapi klu kita cuma ni guma putung2 saja , klu yg berduit pun susah hendak dpt air sus / susah digunakan dijalan kita nie..

kesimpulannya bro rome itu side skirt harus mengikut body keta utk melihatkannya cantik dan berkualiti utk VIPSTYLING...
ini pendapat saya aje... :D
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Wed Jun 03, 2009 1:03 am

p kan sy rasa ah kita ni melebihi dri jepun ko tgk bro jepun jln teruk dorg pakai sus, p kita haaaaaaa sindiri mau ingat eheheheh
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Wed Jun 03, 2009 11:25 am

Rome wrote:
p kan sy rasa ah kita ni melebihi dri jepun ko tgk bro jepun jln teruk dorg pakai sus, p kita haaaaaaa sindiri mau ingat eheheheh

sebab nya , kita selalu pakai putung2 spring saja , lagi jln sana tak rata pun masih bulih jalan , tapi jln kita nie rata juga tapi berombak macam di PULAU MENGALUM , tinggi itu bro rome...hehehehehe laughing laughing laughing

ingat 2 tetap mahu ingat tapi klu dah langgar lubang itu terpaksa juga diam sambil ketawa....hehehehehe kesian juga ini JP celup kan... :P :P :P
Back to top Go down
View user profile
tooboocil
newbie
newbie


Posting : 15
Points : 13662
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-15
Location : kk-mbkut

PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Mon Jun 15, 2009 1:09 pm

lawa ini keta..mmg vip.heheh :)
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008   Today at 2:22 am

Back to top Go down
 
Cuba lihat ini CROWN MAJESTA Vipstyling 2008
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Porcelain Malaysia "Crown Lynn" 1908-2008 Ontrack Centenary cup.
» Crown Lynn Museum.... The Portage Ceramics Trust
» Crown Lynn Shapes 1 - 881 What's missing?
» Crown Lynn Design Awards 1959 to 1979
» Two beautiful old un-numbered Salisbury Vases by Crown Lynn/Ambrico

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN CITCHAT :: OFF TOPIC-
Jump to: