Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Karnival Gegar Tuaran

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting : 214
Points : 14360
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Peaceful place

PostSubject: Karnival Gegar Tuaran   Wed May 27, 2009 9:16 pm

Mari kita ramai2 serbu tuaran..dengar2 ada autoshow kt sana pada 06.06.09 nie..
anjuran team B!GAT Empire..
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14940
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Thu May 28, 2009 1:16 am

Mr.JDM wrote:
Mari kita ramai2 serbu tuaran..dengar2 ada autoshow kt sana pada 06.06.09 nie..
anjuran team B!GAT Empire..

kompom kaini???
pm boss la kita serbu.. :cheers:
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 15188
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Thu May 28, 2009 9:36 am

emm...girl ada dgar juga nie tp tidak tau jd kah tidak....klu jd Crown mesti turun lgpun bukan nya jauh tuaran 2...
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting : 214
Points : 14360
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Peaceful place

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Thu May 28, 2009 11:21 am

dgr2 cnfrm nie..tp nnt sy tlg tnya ngan bos B!GAT nie..
Back to top Go down
View user profile
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 14234
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Thu May 28, 2009 1:57 pm

HUHU BHA JGN DIKASI LAMA
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14827
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Thu May 28, 2009 3:08 pm

:cry: aduh ini yg gawat , sebab keta ku masih dihospital operation jantung berlubang, klu inda bulih gak join, ...tapi betul ker ada autoshow bro Mr.JDM, kenapa i tak tahu ... :?:

bah apa lagi jgn kasi diam niat murni ...2 hehehehe laughing
Back to top Go down
View user profile
baby69
newbie
newbie


Aquarius Dragon
Posting : 93
Points : 14235
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Age : 28
Location : jepun sasat

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Thu May 28, 2009 3:09 pm

ya ada jua aq dgr psl event nie..
bha apa lg jgn dkaC lma..
xlma lg event 2 brlangsung..
ekekeke
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/home.php?ref=home
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14827
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Thu May 28, 2009 3:13 pm

Girl wrote:
emm...girl ada dgar juga nie tp tidak tau jd kah tidak....klu jd Crown mesti turun lgpun bukan nya jauh tuaran 2...

thats right girl, ...i think if our club know about this show , we need to discus with bro sharum ,...lagi pun tak jauh juga cuma aku yang jauh lah biasalah Papar 2 girl, tapi sokongan 2 tetap MANTUPPPPPPPP
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14827
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Thu May 28, 2009 3:14 pm

baby69 wrote:
ya ada jua aq dgr psl event nie..
bha apa lg jgn dkaC lma..
xlma lg event 2 brlangsung..
ekekeke

banar 2,... :D
Back to top Go down
View user profile
Admin.net
Webmaster
Webmaster


Taurus Rat
Posting : 68
Points : 14234
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-24
Age : 32

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Fri May 29, 2009 7:51 pm

bha apa lgi jgn dikasi lama ada wakil ka...diskas
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15765
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Sat May 30, 2009 3:30 am

ble tu aku support lebih2 lg100% go on ja, P time tu saya 1 family d sarwak la. p klu ble kamu teruskan ja...........
Back to top Go down
View user profile
Mr.JDM
Global Moderator
Global Moderator


Posting : 214
Points : 14360
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Peaceful place

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Sun May 31, 2009 11:20 pm

ahli2 yg len ble bha juga 2 bagi support..
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14940
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Mon Jun 01, 2009 5:14 pm

ni main sound ka atau otoshow ni ahh??? :?:
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15765
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Mon Jun 01, 2009 7:21 pm

Nd83kB wrote:
ni main sound ka atau otoshow ni ahh??? :?:

otoshow tu bus, aku suggest ko bw suma keta mu eheheheh ko ni serba boleh bah, vip ada, racing ada sound ada ah nanti crown mo buka 1 group untuk 4x4 rasa2nya ada org ikut kah ahahahah
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14940
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Mon Jun 01, 2009 8:47 pm

Rome wrote:
Nd83kB wrote:
ni main sound ka atau otoshow ni ahh??? :?:

otoshow tu bus, aku suggest ko bw suma keta mu eheheheh ko ni serba boleh bah, vip ada, racing ada sound ada ah nanti crown mo buka 1 group untuk 4x4 rasa2nya ada org ikut kah ahahahah

aku la org pertamanya busku. khekhekhekhe....
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15765
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Mon Jun 01, 2009 10:32 pm

Nd83kB wrote:
Rome wrote:
Nd83kB wrote:
ni main sound ka atau otoshow ni ahh??? :?:

otoshow tu bus, aku suggest ko bw suma keta mu eheheheh ko ni serba boleh bah, vip ada, racing ada sound ada ah nanti crown mo buka 1 group untuk 4x4 rasa2nya ada org ikut kah ahahahah

aku la org pertamanya busku. khekhekhekhe....

wakakakakaka mataiiiiii terpaksa cr 4x4
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14827
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Wed Jun 03, 2009 9:23 am

Rome wrote:
ble tu aku support lebih2 lg100% go on ja, P time tu saya 1 family d sarwak la. p klu ble kamu teruskan ja...........

bah bila gi sana bawa balik lah ole-ole utk kita org sini ....hehehehehehehe laughing laughing laughing
jgn bro bawa " Buaya Bujang Senang " pula nanti semua ahli crown bujang senang wakakakakaka :P :P :P
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14827
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Wed Jun 03, 2009 9:26 am

Rome wrote:
Nd83kB wrote:
ni main sound ka atau otoshow ni ahh??? :?:

otoshow tu bus, aku suggest ko bw suma keta mu eheheheh ko ni serba boleh bah, vip ada, racing ada sound ada ah nanti crown mo buka 1 group untuk 4x4 rasa2nya ada org ikut kah ahahahah

ini baru lah mantap namanya .....macam2 ada , " Crown Bah Nie " :cheers:
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14827
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Wed Jun 03, 2009 9:27 am

Nd83kB wrote:
Rome wrote:
Nd83kB wrote:
ni main sound ka atau otoshow ni ahh??? :?:

otoshow tu bus, aku suggest ko bw suma keta mu eheheheh ko ni serba boleh bah, vip ada, racing ada sound ada ah nanti crown mo buka 1 group untuk 4x4 rasa2nya ada org ikut kah ahahahah

aku la org pertamanya busku. khekhekhekhe....

mestilah bro Nd, :D sebab jentera berat bah 2,.....jadi jgn kasih lama ....
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15765
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Wed Jun 03, 2009 10:35 pm

ErwanVIP wrote:
Rome wrote:
ble tu aku support lebih2 lg100% go on ja, P time tu saya 1 family d sarwak la. p klu ble kamu teruskan ja...........

bah bila gi sana bawa balik lah ole-ole utk kita org sini ....hehehehehehehe laughing laughing laughing
jgn bro bawa " Buaya Bujang Senang " pula nanti semua ahli crown bujang senang wakakakakaka :P :P :P

klu dpt p enjoylah ini pun p tpt member khawin ja eheheheheh
Back to top Go down
View user profile
Miey_10
Crown Member
Crown Member


Posting : 72
Points : 14227
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : Kota Marudu

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Sun Jun 07, 2009 11:55 am

huhu ada gambirun ka
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14940
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   Sun Jun 07, 2009 8:33 pm

ba...ada ahli crown braksi ka tuaran???
dgr2 ada setumbuk sana tau... :scratch:
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Karnival Gegar Tuaran   

Back to top Go down
 
Karnival Gegar Tuaran
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN ACTIVITY / PICTURE SHARING :: KKMKK @ CROWN ANNOUNCERMENT-
Jump to: