Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Thu Feb 25, 2010 9:54 am

Kepada sesiapa yang belum mendapat baju CROWN, kami dari pihak CROWN meminta maaf dari kesulitan ini. Baju akan di buat secepat mungkin. terima kasih
Back to top Go down
View user profile
fareast
Crown Member
Crown Member


Libra Snake
Posting : 205
Points : 13843
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-24
Age : 27
Location : Papar

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Thu Feb 25, 2010 12:52 pm

ok ba klu ko rome...aku wait forever ni..nti tipin2 ja sa lau sda siap..ehehehe
Back to top Go down
View user profile
carigali
Crown Member
Crown Member


Leo Dragon
Posting : 24
Points : 12511
Reputation : 10
Join Date : 2010-02-04
Age : 40
Location : L A - KUDAT

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Thu Feb 25, 2010 9:28 pm

mo kau cho oo...chew ci tuuuuuuttttt tampar
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Thu Feb 25, 2010 9:41 pm

fareast wrote:
ok ba klu ko rome...aku wait forever ni..nti tipin2 ja sa lau sda siap..ehehehe

bah nanti st tipin2 ko bah eheheheh jd bila ada buyer ni mo ammik brg vip hihihi
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Thu Feb 25, 2010 9:42 pm

carigali wrote:
mo kau cho oo...chew ci tuuuuuuttttt tampar

jan bah marah nanti sy bg singlet bru kamu tau hahahahah
Back to top Go down
View user profile
fareast
Crown Member
Crown Member


Libra Snake
Posting : 205
Points : 13843
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-24
Age : 27
Location : Papar

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Fri Feb 26, 2010 7:56 am

Rome wrote:
fareast wrote:
ok ba klu ko rome...aku wait forever ni..nti tipin2 ja sa lau sda siap..ehehehe

bah nanti st tipin2 ko bah eheheheh jd bila ada buyer ni mo ammik brg vip hihihi

hujung blan kwnku blik dr srwk pastu urus keta...ehe,palan2..sa berusaha ni tlg ko jual brg vip 2..wait forever rome..ekekekekek
Back to top Go down
View user profile
e.p.7
Crown Member
Crown Member


Cancer Cat
Posting : 56
Points : 13738
Reputation : 1
Join Date : 2009-06-09
Age : 29
Location : Cowboy Town-Jesselton-Seoul

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Thu Mar 11, 2010 6:12 pm

Taiko,ba bila kita bikin bju t-shirt Crown hitam/putih ni? Buli jgk bikin bwk jln2 pigi Suria Sabah.. heheeeeeeeee..... bagus bagus hepi
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Thu Mar 11, 2010 9:04 pm

ya sedang d atur........ skrg tgh cri budjet ni wat baju dalam 40 helai.. mo gak lebih seribu ringgit huhu
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Wed Apr 07, 2010 11:19 pm

Untuk pengetahuan umum baju akan siap dalam seminggu dri sekarang jd kepada ahli lama ingin menempah baju ble lah wat tempahan dri sy makaseh............. baju raya tada ha hahaha
Back to top Go down
View user profile
fareast
Crown Member
Crown Member


Libra Snake
Posting : 205
Points : 13843
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-24
Age : 27
Location : Papar

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Thu Apr 08, 2010 9:35 am

ehem2..sa suda byr tu ar....ekekekek
Back to top Go down
View user profile
MuzMonster
Webmaster
Webmaster


Posting : 25
Points : 13790
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-23

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Fri Apr 30, 2010 10:26 pm

lama uda aku inda masuk wakakakaka
Back to top Go down
View user profile http://monstercrew.forumotion.com
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Sat May 01, 2010 9:52 am

MuzMonster wrote:
lama uda aku inda masuk wakakakaka

ko bah lama menghilang, sudah lah d luar kita payah tul mo jumpa sini pun susah, jd baju ko mo kah hihihihi
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Sat May 01, 2010 9:54 am

Kepada ahli yg belum menempah baju, sila lah tempah skrg takut tada size dah hahahaha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju   Today at 12:15 am

Back to top Go down
 
Ahli yang baru masuk yang tak dapat baju
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [OCG CROS]New Sephira
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN INTRODUCE :: HELPDESK / SUGGESTION / INFO-
Jump to: