Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 memancing kuala abai kb

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14555
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: memancing kuala abai kb   Sun Jul 26, 2009 7:59 pm

First topic message reminder :


ehem...ni la dia td juara kategori tangkapan ikan terbesar d kuala abai (main tipu da sms suru lapas ikan dr kk) laughing
Back to top Go down
View user profile

AuthorMessage
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: memancing kuala abai kb   Thu Aug 20, 2009 10:49 am

biarlah berkarat janji sayang bini lgpun 4 ur 1st baby juga.... smiley

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: memancing kuala abai kb   Thu Aug 20, 2009 3:43 pm

Nd83kB wrote:
aiyahh..uda janji ma bini mau duk diam2 sekrg ni pas 1B. crying

ntah bila la kana bg lesen kuar mancing lg ni..
kompom berkarat la pancing ku itu.. crying

its ok lah bro ND, stay dululah.....apa nak buat , lagipun memang patut pun buat masa sekarang ni kena jaga dulu org rumah ,...lepas2 pantang atau baby dah 6 month baru kita org aturkan gi pancing lagi,....jadi kepada yg nak gi pancing 2 , pegi saja sebab itu pun dikira cari rezeki juga ....ikan bah tu....hehehehehe hehe

klu pun mata kail berkarat ............apa susah KOTA MARINE kan ada.................huhuhuhu laughing

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: memancing kuala abai kb   Thu Aug 20, 2009 3:50 pm

Girl wrote:
biarlah berkarat janji sayang bini lgpun 4 ur 1st baby juga.... smiley

girl klu pasal sayang bini ni , memang kita org lelaki sayang...sebab teman disyurga ialah bini, tanpa bini rezeki pun sukar mahu datang ....tapi bini kena juga juga sayang kan.... laughing

contoh nya seorg nelayan klu tak kelaut macam mana mahu makan , adakah bini mereka tak sayang bila pegi kelaut ...pancing, memukat atau menunda...utk rezeki...

sedangkan didarat pun bulih berkarat...kan... hehe ini pandangan saja .. tengkiu

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: memancing kuala abai kb   Today at 2:22 am

Back to top Go down
 
memancing kuala abai kb
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» GBH Crown Lynn Kuala Lumpur Malaysia

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN ACTIVITY / PICTURE SHARING :: ACTIVITY PICTURE-
Jump to: