Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Piring tak boleh masuk

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15395
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Piring tak boleh masuk   Sun Jul 19, 2009 11:48 am

ini cerita betul yang baru saya alami. pada 1 hari time saya kerja ada satu uncle bangsa melayu datang, dia nak tanya sikit tentang player dia yang rosak. uncle ni selalu datang p tempat kerja saya lalu dia pun bertanya

uncle: bos saya mo tanya bah?

Rome: apatu ah bos?

uncle pun bawa saya p tengok keta TOYOTA HARRIER baru dia

uncle: ni bah bos ni player ah, ni piring (cd) tak ble masuk?

Rome: (dengan spotannya saya gelak) ah piring tak ble masuk saya punya mangkuk pun tak ble masuk wakakakakaka.

terus saya mengajar cara cara untuk masukan cd ke dalam player, sebelum masuk kan piring (cd) itu uncle mesti tekan load tunggu hingga mulut player tu buka bru masukan piring itu ehehehehe.

**DUNIA DAH BERUBAH, TEKNOLOGI DAH MAJU**
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14818
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Piring tak boleh masuk   Mon Jul 20, 2009 12:17 pm

laughing laughing laughing mgkin uncle tu trlalu veteren tu la cd pun dia panggil piring......

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
shincanensom
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 112
Points : 13879
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : RANAU-KK-BELURAN

PostSubject: Re: Piring tak boleh masuk   Wed Jul 22, 2009 11:48 am

laughing laughing laughing huhuhhuhu...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Piring tak boleh masuk   Today at 8:27 pm

Back to top Go down
 
Piring tak boleh masuk
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN CITCHAT :: CERITA LAWAK-
Jump to: