Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Ni bby kami...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Ni bby kami...   Sun Jun 28, 2009 4:49 pm

[img][/img]
Dengan anak azam ni..hehe
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Sun Jun 28, 2009 4:55 pm

itu la mcm pernah sy nampak, atau pun kamu culik ehehehe
Back to top Go down
View user profile
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14278
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Sun Jun 28, 2009 5:40 pm

Rome wrote:
itu la mcm pernah sy nampak, atau pun kamu culik ehehehe
ada ka culik...
bepeluh2 mmbt tu tw...
laughing
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Sun Jun 28, 2009 5:48 pm

Grand^Hustle wrote:
Rome wrote:
itu la mcm pernah sy nampak, atau pun kamu culik ehehehe
ada ka culik...
bepeluh2 mmbt tu tw...
laughing

astaga mataiiiii laughing
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Sun Jun 28, 2009 6:11 pm

Rome wrote:
Grand^Hustle wrote:
Rome wrote:
itu la mcm pernah sy nampak, atau pun kamu culik ehehehe
ada ka culik...
bepeluh2 mmbt tu tw...
laughing

astaga mataiiiii laughing
aikk..mcm len2 sda kamurng ni..jgan kna banned kta nnti..hehehe
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Mon Jun 29, 2009 11:31 am

rYn_KaWa!e wrote:
Rome wrote:
Grand^Hustle wrote:
Rome wrote:
itu la mcm pernah sy nampak, atau pun kamu culik ehehehe
ada ka culik...
bepeluh2 mmbt tu tw...
laughing

astaga mataiiiii laughing
aikk..mcm len2 sda kamurng ni..jgan kna banned kta nnti..hehehe

betul 2 sis nanti kena rotan kita nanti ... hehe

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Mon Jun 29, 2009 11:35 am

Grand^Hustle wrote:
Rome wrote:
itu la mcm pernah sy nampak, atau pun kamu culik ehehehe
ada ka culik...
bepeluh2 mmbt tu tw...
laughing

astaga bro ....memang mataiiiiiiiiii lah...
( berapa liter peluh ... hehe )alah ini hanya gurauan bro Grand saja , tanpa gurauan tiadalah siri nanti.... hehe

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Tue Jun 30, 2009 12:00 pm


ni ada cerita sblm gmbar ni kena ambik..

olh krna trlampau xcited, c adam trjun trs dlm kolam tu, nah tnggalm dia skjp, kami ni apa lagi panik sbb takut dia lemas..nasbla pastu dia timbul, nah nda kamu tercungap2 dia mcm org dari lps branang 2 KM..hehe..nda lama pastu, ok dia, nah trus pla branang2 sma abahnya..heheh..tapi kan, mcm seksi pla org yg mmgang plampung tu..kehkehkeh..
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Tue Jun 30, 2009 3:14 pm

rYn_KaWa!e wrote:

ni ada cerita sblm gmbar ni kena ambik..

olh krna trlampau xcited, c adam trjun trs dlm kolam tu, nah tnggalm dia skjp, kami ni apa lagi panik sbb takut dia lemas..nasbla pastu dia timbul, nah nda kamu tercungap2 dia mcm org dari lps branang 2 KM..hehe..nda lama pastu, ok dia, nah trus pla branang2 sma abahnya..heheh..tapi kan, mcm seksi pla org yg mmgang plampung tu..kehkehkeh..

nasib inda apa2 .....( lain kali kena hati2 lah )
tapi seksi juga abahnya 2 macam MALIK NOOR pula....hehehehehe hehe

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Tue Jun 30, 2009 11:58 pm

len kali bw kami oh........... nangis
Back to top Go down
View user profile
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14555
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Wed Jul 01, 2009 8:45 am

jan panik ba...
bapak adam tu dulu slalu training terjun dr jambatan sungai tempasuk tu.. laughing
slalu gak dia sebrang sana sini tu sungai kuta belud.. smiley
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Wed Jul 01, 2009 10:56 am

Nd83kB wrote:
jan panik ba...
bapak adam tu dulu slalu training terjun dr jambatan sungai tempasuk tu.. laughing
slalu gak dia sebrang sana sini tu sungai kuta belud.. smiley
apa inda ko panik geng..mau sruh bapa adam tu trjun, takut dgn dia skali teikut tnggalam....hahaha smiley
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Wed Jul 01, 2009 12:25 pm

wah bestnya....lain kali kita p ramai2...

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Wed Jul 01, 2009 12:33 pm

Girl wrote:
wah bestnya....lain kali kita p ramai2...
ya, nnt kta p rmai2..sronot pnya la...
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Nd83kB
Global Moderator
Global Moderator


Aries Pig
Posting : 761
Points : 14555
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Thu Jul 02, 2009 9:58 am

rYn_KaWa!e wrote:
Nd83kB wrote:
jan panik ba...
bapak adam tu dulu slalu training terjun dr jambatan sungai tempasuk tu.. laughing
slalu gak dia sebrang sana sini tu sungai kuta belud.. smiley
apa inda ko panik geng..mau sruh bapa adam tu trjun, takut dgn dia skali teikut tnggalam....hahaha smiley


mana tu pandai tenggalam bapa adam tu..
gtu basar badannya bole jd pelampung uda tu.. laughing
kalu d buangnya d tengah laut bole2 tu melantung balik hanyut p p.labuan.
kekekekekekekeke... smiley laughing
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Thu Jul 02, 2009 10:23 am

Nd83kB wrote:
rYn_KaWa!e wrote:
Nd83kB wrote:
jan panik ba...
bapak adam tu dulu slalu training terjun dr jambatan sungai tempasuk tu.. laughing
slalu gak dia sebrang sana sini tu sungai kuta belud.. smiley
apa inda ko panik geng..mau sruh bapa adam tu trjun, takut dgn dia skali teikut tnggalam....hahaha smiley


mana tu pandai tenggalam bapa adam tu..
gtu basar badannya bole jd pelampung uda tu.. laughing
kalu d buangnya d tengah laut bole2 tu melantung balik hanyut p p.labuan.
kekekekekekekeke... smiley laughing

iyah ker bro nd , bah klu gitu bulih juga pakai buat pelampung tangkap ikan selungsung..........di muara tg badak , aduh besar ikan selungsungnya..... hehe

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Thu Jul 02, 2009 10:41 am

Nd83kB wrote:
rYn_KaWa!e wrote:
Nd83kB wrote:
jan panik ba...
bapak adam tu dulu slalu training terjun dr jambatan sungai tempasuk tu.. laughing
slalu gak dia sebrang sana sini tu sungai kuta belud.. smiley
apa inda ko panik geng..mau sruh bapa adam tu trjun, takut dgn dia skali teikut tnggalam....hahaha smiley


mana tu pandai tenggalam bapa adam tu..
gtu basar badannya bole jd pelampung uda tu.. laughing
kalu d buangnya d tengah laut bole2 tu melantung balik hanyut p p.labuan.
kekekekekekekeke... smiley laughing
laughing laughing klu nda smpai g p.labuan, aku 2nggu di siring pntai laut china selatan..hehehe
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum


Gemini Dog
Posting : 520
Points : 14278
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 34
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Thu Jul 02, 2009 11:32 am

oooo...
mengolok2 kmu...
siap la c ryn blk uma ni...
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Thu Jul 02, 2009 12:16 pm

Grand^Hustle wrote:
oooo...
mengolok2 kmu...
siap la c ryn blk uma ni...
aiikk..jgan la bah marah darling!! AISHITERU...huuhuhu syg syg nnti grl masak sdap2...NASI AYAM, k!
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
shincanensom
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 112
Points : 13864
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : RANAU-KK-BELURAN

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Tue Jul 21, 2009 9:30 am

rYn_KaWa!e wrote:
[img][/img]
Dengan anak azam ni..hehe
cute ne budakk...
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Wed Jul 22, 2009 3:24 pm

shincanensom wrote:
rYn_KaWa!e wrote:
[img][/img]
Dengan anak azam ni..hehe
cute ne budakk...
hehe..yg mana satu? dua2 ka? actually yg girl tu anak azam, yg boy, kami pnya..hehehe..mmg kiut bah laughing
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
shincanensom
Crown Partner
Crown Partner


Posting : 112
Points : 13864
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : RANAU-KK-BELURAN

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Wed Jul 22, 2009 3:50 pm

2-2 tuh cute bah sis..cm mama ngan bapa dia jua..ekekke laughing smiley
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Fri Jul 24, 2009 5:33 pm

shincanensom wrote:
2-2 tuh cute bah sis..cm mama ngan bapa dia jua..ekekke laughing smiley
hehe...trma kacih, hehe..kmbang sda sis ni, pantang kna pji!
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Sun Jul 26, 2009 9:54 am

biar kembang hidung jgn kembang badan..... smiley

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Mon Jul 27, 2009 8:34 am

[img][/img]
ni gambar adam d skul ryn..2007, masa ni tgh keboringan tnggu abah dia datang, tu la yg dia smpat brgitar..hehe laughing
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Mon Jul 27, 2009 9:06 am


Adam @ 1B...men aqua bike sama2 budak cina... smiley
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Fri Aug 14, 2009 4:38 pm


blm 1thn ni...msih 7 ke 8 bulan gtula..
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
De_Protocol
newbie
newbie


Sagittarius Snake
Posting : 62
Points : 13709
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-15
Age : 38
Location : SepanggaR

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Fri Aug 14, 2009 10:13 pm

cute n sweet bro anak2 u all ni... bravo
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Sat Aug 15, 2009 12:19 pm

De_Protocol wrote:
cute n sweet bro anak2 u all ni... bravo
alamak! kita pnya anak baru sorang ja tau...yg boy tu la anak kita..hehe..yg girl tu, anak azam..
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Sat Aug 15, 2009 12:26 pm


adam d 1B..kalu p sana, ni sja port yg dia suka..budak2 kan...
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
De_Protocol
newbie
newbie


Sagittarius Snake
Posting : 62
Points : 13709
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-15
Age : 38
Location : SepanggaR

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Sat Aug 15, 2009 3:13 pm

boleh geng dengan anak aku la ni tau.... umur berapa sis... bravo
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Ni bby kami...   Sun Aug 16, 2009 3:15 pm

De_Protocol wrote:
boleh geng dengan anak aku la ni tau.... umur berapa sis... bravo
sda 4than..bh, ksi geng ja. Adam ni x plih kwan, smua pun dia layan..bkn apa, dia kalu tlpid, bkn bnyk geng pun. Paling2 pn geng dia d skul ja..ank bro brpa thun da? Ksi upload bh..spy knal jga kmi d crown ne! hula1 hula1 hula1 smiley
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Ni bby kami...   Today at 2:18 am

Back to top Go down
 
Ni bby kami...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SBS- Ishita ne ki papa ki kami puri 4th April 2014 -Yeh Hai Mohabbatein
» Magic Gods (To Aru) vs Gods (Shinza/Kami Sama)
» Kuch kami reh gayi......IPKKND EBP
» My-Otome MANGA and ANIME: "WHAT IFs"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN ACTIVITY / PICTURE SHARING :: KKMKK @ CROWN MEMBER FAMILY-
Jump to: