Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 menserom buyungnya...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14895
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: menserom buyungnya...   Thu Jun 25, 2009 12:54 pm

hee..dgr topik ja trus kmbang bulu2...
anyway ni crita bnar @ skul ryn..
ada bdk bru msuk dari skul dalam2 jga bah, x pndi baca, knal2 hruf pun msih sngkut2 lagi..
b4 cuti skul, ada xam..guru BM cek la ni paper penulisan bdak ni..uii nah, panjang pula karangannya..(nah jgn pula kamu main2,hehe hibat pu lai tu..) ..
sekali di cek, aduuii...payah jgk mau baca sbb mmg tunggang langgang sda bah bhasa dia..yang mnarik btul prhatian bila ada ayat "menserom buyungnya".. cek pnya cek, sepatutnya ayat yg btul "menyiram bunganya", tapi oleh krana x pndi lagi bca dan mngeja, tu yg dia smbarang ja tulis "menserom buyungnya"..hehe... actually dlm pper soalan tu ada gambar budak sedang mnyiram bunga bai tu.. sian kan?? actually da year5 bdk ni, msh lagi la msuk pemulihan..
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14895
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: menserom buyungnya...   Thu Jun 25, 2009 12:59 pm

so, sapa2 yg sda ada anak tu, psnan ryn ddik la anak sebaik2nya.. mcm ryn, biarpn laki bni sigu, payah gak ddik anak yg bru sorang ja.. Insya Allah anak2 kita smua brjya, biarpun x brjya dalm pljaran, sekurang2nya brjaya dalm hidup pun da kira ok..nnti sda la x brjaya dlm pljarn, kacau org lak sana sini..palis2..

mcm kes bdk ni, dia sndri mls g skul, sbb sblm masuk skul ryn, rmah sia jauh bah kunu..skrg ni jauh jga, tapi masih buleh ampun lagi la..

pause jap..g klas dlu...

heh
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Girl
Administrators
Administrators
avatar

Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 15658
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 36
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: menserom buyungnya...   Thu Jun 25, 2009 3:19 pm

kesian nya budak tu....mgkin dia ada keturunan lembab kali....

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14895
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: menserom buyungnya...   Fri Jun 26, 2009 8:33 am

Girl wrote:
kesian nya budak tu....mgkin dia ada keturunan lembab kali....
salah satu mngkin pynbbnya la tu.. tpi kalu ikut, adik dia yg year1, lebih bnyk ok dari yg abg ni. actually beb, bdk ni sndiri ngaku yg dia mlas g skul, yg dlu2..tu la pasl lembb.
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Girl
Administrators
Administrators
avatar

Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 15658
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 36
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: menserom buyungnya...   Fri Jun 26, 2009 9:17 am

klu sdh mengaku memang confirm dia tu pemalas....

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
shincanensom
Crown Partner
Crown Partner
avatar

Posting : 112
Points : 14719
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-25
Location : RANAU-KK-BELURAN

PostSubject: Re: menserom buyungnya...   Fri Jun 26, 2009 10:31 am

lama banar sdah aku mau tau...pa kan buyungnya ne???
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 16235
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: menserom buyungnya...   Sat Jun 27, 2009 12:56 am

bah jgn tah ko ingau, dia salah tulis bah tu ikut betul "menyiram bunganya" tapi salah dah dia tulis ''menserom buyungnya'' ehehehehe
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators
avatar

Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 15658
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 36
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: menserom buyungnya...   Mon Jun 29, 2009 2:05 pm

shincanensom wrote:
lama banar sdah aku mau tau...pa kan buyungnya ne???


setahu girl la ms kecil dulu juga prnah dgar prkataan buyung = besar....
tp x tau bahasa dr mana la...

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14895
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: menserom buyungnya...   Tue Jun 30, 2009 9:42 am

Girl wrote:
shincanensom wrote:
lama banar sdah aku mau tau...pa kan buyungnya ne???


setahu girl la ms kecil dulu juga prnah dgar prkataan buyung = besar....
tp x tau bahasa dr mana la...
kalu phaman kami lak, buyung ni len sda mksudnya..lelaki pnya...hehehe
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Sponsored content




PostSubject: Re: menserom buyungnya...   

Back to top Go down
 
menserom buyungnya...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN CITCHAT :: CERITA LAWAK-
Jump to: