Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Happy Belated Father's Day...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Happy Belated Father's Day...   Tue Jun 23, 2009 9:01 am

rsanya x lmbat sngt nak wish Hepi Belated Father's Day utuk smua member2 crown yg sda jadi bpa, mau2 jadi bpa, akan jadi bpa, dn rsa2 jdi bpa..jadila bpa2 yang pemurah, brtanggungjwab, dan beri kasih sayang yg x trhingga utk anak2 dan jga untk isteri2 korang... to my hubby, be a gentle, responsible and loving abah to both of us espcially adam...we lu u...
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Tue Jun 23, 2009 11:22 am

Walaupun girl sdh ucapkan utk daddy queenie tp tidak salah ucapkan juga d sini forum....happy belated father's day!

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Rome
Administrators
Administrators


Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 15380
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 35
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Tue Jun 23, 2009 11:48 pm

Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Wed Jun 24, 2009 10:23 am

cantiknya laut dan pantai....romantik pula tu dgn ucapan thank you.... nah

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Wed Jun 24, 2009 1:43 pm

Girl wrote:
cantiknya laut dan pantai....romantik pula tu dgn ucapan thank you.... nah
yup..mmg cntik!! tapi ryn prcya kita pnya hsbnd2 dlm crown ni mmg org2 yg responsible, kalu x, kta tkkan tau kwujudan hal2 ttg kreta dan sewaktu dgnnya hehe ...apa lagi mau knal dgn mmber2 diurng..anyway..May Allah bless all of us dlm forum ni..
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Wed Jun 24, 2009 4:34 pm

sama juga cerita nya klu suami tiada isteri pincang juga hidupnya jadi sebagai Bapa kepada anak2 dan suami kepada isteri tercinta maka kita harus pandai bertolak ansur dlm segala apa jua hal, klu didlm club keta serba sikit mengaitkan tanggungjawab juga seperti dirumah bapa ada ketua dlm rumah tangga , maka dengan ini Seorg BAPA harus mendapat sokongan dr anak2 terutama isteri....kerna isteri itu diibaratkan cahaya yg menerangi segala kegelapan suami dan anak2 pula cahaya mata yg paling berharga nilainya yg dikurniakan oleh ALLAH S.W.T..

Disini sya mengucapkan

tengkiu dan terimalah sejambak bunga dr kaum BAPA. nah utk CROWN CLUB bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Wed Jun 24, 2009 4:45 pm

Rome wrote:

bro rome , lawa dan tenangnya laut 2 , bah aku booking bot nie, kelaut kita pancing ikan puith pasti mantap punyalah bagus
tapi yg ini pula bro rome ...kerapu 450gram saja tapi ok juga lah...hehehehe hehe
bah bila kita gi pancing ....bah aturkan bukan jauh....

sebab background laut buat aku gian ke laut bro rome.... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Wed Jun 24, 2009 6:46 pm

ErwanVIP wrote:
sama juga cerita nya klu suami tiada isteri pincang juga hidupnya jadi sebagai Bapa kepada anak2 dan suami kepada isteri tercinta maka kita harus pandai bertolak ansur dlm segala apa jua hal, klu didlm club keta serba sikit mengaitkan tanggungjawab juga seperti dirumah bapa ada ketua dlm rumah tangga , maka dengan ini Seorg BAPA harus mendapat sokongan dr anak2 terutama isteri....kerna isteri itu diibaratkan cahaya yg menerangi segala kegelapan suami dan anak2 pula cahaya mata yg paling berharga nilainya yg dikurniakan oleh ALLAH S.W.T..

Disini sya mengucapkan

tengkiu dan terimalah sejambak bunga dr kaum BAPA. nah utk CROWN CLUB bagus

santekkk pla bunga tu tau..anyway thnx ya!! sis sukung / stju pndpt bro erwan tu..mmg tolak ansur ni plg pnting dlm hbngan suami isteri..klu kprluan suami ja kena turut, kprluan istri diabaikan, x brbalio jga kan? walaupun sepatutnya isteri kna patuh kpada arahan suami..hehe, Alhamdulillah...sis brsyukur apa yg sis ada skrng ni..mudah2an rumahtangga2 yg ada dlm forum ni kukuh binaannya smpi bila2 pn... AMINN..(e'eh mcm bncng isu rmgtangga pla ni tau..hehe)
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Sat Jun 27, 2009 12:28 pm

rYn_KaWa!e wrote:
ErwanVIP wrote:
sama juga cerita nya klu suami tiada isteri pincang juga hidupnya jadi sebagai Bapa kepada anak2 dan suami kepada isteri tercinta maka kita harus pandai bertolak ansur dlm segala apa jua hal, klu didlm club keta serba sikit mengaitkan tanggungjawab juga seperti dirumah bapa ada ketua dlm rumah tangga , maka dengan ini Seorg BAPA harus mendapat sokongan dr anak2 terutama isteri....kerna isteri itu diibaratkan cahaya yg menerangi segala kegelapan suami dan anak2 pula cahaya mata yg paling berharga nilainya yg dikurniakan oleh ALLAH S.W.T..

Disini sya mengucapkan

tengkiu dan terimalah sejambak bunga dr kaum BAPA. nah utk CROWN CLUB bagus

santekkk pla bunga tu tau..anyway thnx ya!! sis sukung / stju pndpt bro erwan tu..mmg tolak ansur ni plg pnting dlm hbngan suami isteri..klu kprluan suami ja kena turut, kprluan istri diabaikan, x brbalio jga kan? walaupun sepatutnya isteri kna patuh kpada arahan suami..hehe, Alhamdulillah...sis brsyukur apa yg sis ada skrng ni..mudah2an rumahtangga2 yg ada dlm forum ni kukuh binaannya smpi bila2 pn... AMINN..(e'eh mcm bncng isu rmgtangga pla ni tau..hehe)

bukannya salah ,klu kita berbincang tentangnya sebab inilah dikatakan FAMILY CROWN , ianya bukan sekadar club keta tapi MMS ..........jadi kita inda perlu risau, berbincang bersama utk meringankan bebanan tapi bukan utk kesempatan....hehehehe hehe bersatu teguh bercerai jgn sekali...palis-palis...
hehe tengkiu

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member


Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 14040
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Tue Jun 30, 2009 11:00 am

ya, bro..tu la..kta ni msti jga pndi2 jga diri jga..kdg2 kita ni pndi gak trlajak..hehe
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab


Leo Rat
Posting : 673
Points : 14442
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Tue Jun 30, 2009 4:23 pm

rYn_KaWa!e wrote:
ya, bro..tu la..kta ni msti jga pndi2 jga diri jga..kdg2 kita ni pndi gak trlajak..hehe

betul 2 , org tua bilang telajak perahu inda apa2 tapi jgn telajak kata2 membawa padah....jadi petua org2 tua ni banyak maksudnya dan peristiwa yg pernah berlaku dan ada juga terjadi sekarang ni....
jadi harusnya kita berhati2 lah jgn sampai sedemikian rupa.........hehehe hehe

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators


Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 14803
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 35
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Wed Jul 01, 2009 12:38 pm

happy belated father's day to all bapa-bapa Crown.............................................

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Happy Belated Father's Day...   Today at 12:18 am

Back to top Go down
 
Happy Belated Father's Day...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Happy belated birthday Christina!
» Happy Belated Birthday Lucy!!!
» Happy belated birthday Karen (armonies great gram)!
» Happy Belated Birthday OofOof!!
» Happy belated birthday Annette (claddagh cottage)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN CITCHAT :: UCAPAN-
Jump to: