Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu
Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum.Thank you for visiting our website.

Created By: CROWN WEBMASTER


Welcome To Official KKMKK @ CROWN Website
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 @boUt M3...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: @boUt M3...   Wed Jun 17, 2009 11:29 am

First topic message reminder :

hii....
baru mau testing2 sja bai ni :bounce: ...ni jdk mmbr pn atas sokongan 'orng tu' :P ..'orng tu' yg bilangnya dia made in Telupid!!
[img][/img] hehehe...
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com

AuthorMessage
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 15462
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: @boUt M3...   Fri Jun 26, 2009 4:08 pm

rYn_KaWa!e wrote:
ErwanVIP wrote:
rYn_KaWa!e wrote:
Grand^Hustle wrote:
alalalala..
nda sk memancing tu...
bw ja dia g soping... laughing
kalu pigi mncing, kasi trun ja d 1B, CtyMall ka, PsrGantung ka..yg pnting tmpat yg bnyak jual brng..hehehe

klu pancing di 1b aduh gawat aku , ....sis , girl and my wife itu tempat lah yg paling di suka utk pancing sebab u all cuma pakai umpan RM klu di laut kami saja lah yg pakai umpan Udang Hidup.................sedih koyak poket klu pancing di 1B... nangis
btl la ckp bro tu tau..kmi ni kalu d ksi ampai ja RM, nah laju pla kmi. Tp bro, kalu x mau poket tu kyak yg bsr lubngnxa, ksi 2run ja bh tkat2 d wsma mrdka ka, kk plza ka, cp ka..plng bsr kuyak pket pn mcm bsr2 50sen ja ..

memang class lah KAUM IBU CROWN nie......betul juga sis... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Fri Jun 26, 2009 4:27 pm

prihatin jga bh kmi ni sama laki2 kmi ni...hehe..x ksahla, mna2 pun ok gak..nah, knpala kalu di psar pilipin, di antam jga tu bro.. hepi
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum
avatar

Gemini Dog
Posting : 520
Points : 15298
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 35
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: @boUt M3...   Sun Jun 28, 2009 5:22 pm

ALALALALA
jd len kl nda pyh g butik2 la ni kn???
g psr mlm ja la...
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Sun Jun 28, 2009 5:38 pm

Grand^Hustle wrote:
ALALALALA
jd len kl nda pyh g butik2 la ni kn???
g psr mlm ja la...
buleh bah, kalu suping2 makan pun, ok gak.. hehe
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 16400
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: @boUt M3...   Sun Jun 28, 2009 5:41 pm

wakakakakakak jadi tu tau klu psr mlm pilipin.

ndak bah tu pandai lah dorg guna duit tu mcm gak kita guna umpan udang d mna mo di kait bru ada ikan yg mkn, sama gak dorg kaum wanita mo ngam gak bajunya makeupnya bru lakinya sangkut ja sama dia klu x kompom cri lain wakakakakakaka laughing
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Sun Jun 28, 2009 6:04 pm

Rome wrote:
wakakakakakak jadi tu tau klu psr mlm pilipin.

ndak bah tu pandai lah dorg guna duit tu mcm gak kita guna umpan udang d mna mo di kait bru ada ikan yg mkn, sama gak dorg kaum wanita mo ngam gak bajunya makeupnya bru lakinya sangkut ja sama dia klu x kompom cri lain wakakakakakaka laughing
nah, batul sama ko beb!! hehe, kalu bini cantik, ngam mekap lagi, bajunya lagi..wadduh brliur yg sang suami meningu!!kmpom x pandang belakang lagi...hehehe
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum
avatar

Gemini Dog
Posting : 520
Points : 15298
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 35
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: @boUt M3...   Sun Jun 28, 2009 9:34 pm

rYn_KaWa!e wrote:
Rome wrote:
wakakakakakak jadi tu tau klu psr mlm pilipin.

ndak bah tu pandai lah dorg guna duit tu mcm gak kita guna umpan udang d mna mo di kait bru ada ikan yg mkn, sama gak dorg kaum wanita mo ngam gak bajunya makeupnya bru lakinya sangkut ja sama dia klu x kompom cri lain wakakakakakaka laughing
nah, batul sama ko beb!! hehe, kalu bini cantik, ngam mekap lagi, bajunya lagi..wadduh brliur yg sang suami meningu!!kmpom x pandang belakang lagi...hehehe
jd kesimpulannya pki la Mary Kay... bravo
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 15462
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: @boUt M3...   Mon Jun 29, 2009 9:48 am

rYn_KaWa!e wrote:
Rome wrote:
wakakakakakak jadi tu tau klu psr mlm pilipin.

ndak bah tu pandai lah dorg guna duit tu mcm gak kita guna umpan udang d mna mo di kait bru ada ikan yg mkn, sama gak dorg kaum wanita mo ngam gak bajunya makeupnya bru lakinya sangkut ja sama dia klu x kompom cri lain wakakakakakaka laughing
nah, batul sama ko beb!! hehe, kalu bini cantik, ngam mekap lagi, bajunya lagi..wadduh brliur yg sang suami meningu!!kmpom x pandang belakang lagi...hehehe

memanglah sis klu pandang belakang nie , GILA..... yuhuuuu ada HANTU , ..comfirm tak pandang cuma cermin pandang belakang aje kena tinguk ....hehehehe hehe

sis mana belajar ni semua....? cunlah, patutlah si grand hanya pandang depan, ... bagus

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
Girl
Administrators
Administrators
avatar

Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 15823
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 36
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: @boUt M3...   Mon Jun 29, 2009 11:57 am

rYn_KaWa!e wrote:
Girl wrote:
oh ya ryn jgn lupa upload picture di Crown Member Family....sbb anak girl c queenie suka tgok gmbr budak wlaupun dia x kenal dia akan ckp juga dia punya friend.....
ada jga ryn try2 mau upload, tp mngkin x chmpin. Hehe..ryn g web servimg, sumur x dpt login. Nnt grl ksi tnjuk ryn cmana mo uplod klu dfrum..hehe..x master lg la.. laughing

click hhtp://www.servimg.com (masukkan email n password)
cari gmbr yg mau di upload pastu 'host it'
and click copy 'direct licks'
lastly u paste at 'image' - forum crown


cuba dulu ok...tq

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Tue Jun 30, 2009 8:38 am

Girl wrote:
rYn_KaWa!e wrote:
Girl wrote:
oh ya ryn jgn lupa upload picture di Crown Member Family....sbb anak girl c queenie suka tgok gmbr budak wlaupun dia x kenal dia akan ckp juga dia punya friend.....
ada jga ryn try2 mau upload, tp mngkin x chmpin. Hehe..ryn g web servimg, sumur x dpt login. Nnt grl ksi tnjuk ryn cmana mo uplod klu dfrum..hehe..x master lg la.. laughing

click hhtp://www.servimg.com (masukkan email n password)
cari gmbr yg mau di upload pastu 'host it'
and click copy 'direct licks'
lastly u paste at 'image' - forum crown


cuba dulu ok...tq
brjaya jg ryn uplod ngn photobucket..kalu pkai servimg, ssa pla ryn mo guna..hehe..anyway thnx k
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Tue Jun 30, 2009 8:44 am

ErwanVIP wrote:
rYn_KaWa!e wrote:
Rome wrote:
wakakakakakak jadi tu tau klu psr mlm pilipin.

ndak bah tu pandai lah dorg guna duit tu mcm gak kita guna umpan udang d mna mo di kait bru ada ikan yg mkn, sama gak dorg kaum wanita mo ngam gak bajunya makeupnya bru lakinya sangkut ja sama dia klu x kompom cri lain wakakakakakaka laughing
nah, batul sama ko beb!! hehe, kalu bini cantik, ngam mekap lagi, bajunya lagi..wadduh brliur yg sang suami meningu!!kmpom x pandang belakang lagi...hehehe

memanglah sis klu pandang belakang nie , GILA..... yuhuuuu ada HANTU , ..comfirm tak pandang cuma cermin pandang belakang aje kena tinguk ....hehehehe hehe

sis mana belajar ni semua....? cunlah, patutlah si grand hanya pandang depan, ... bagus
hehe..kmbang lubdang idung... tengkiu ..sis bljr sndri ja, bnyk pnduan dr mjalah..hehe, mo pikat suami, msti ada tknik bro!! heheh..mdah2an smpi bila2 biarlah wife dia sorng ja, ssah mau ckap jg kan,bro?, dari c grand gak tu..
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Grand^Hustle
Penasihat Forum
Penasihat Forum
avatar

Gemini Dog
Posting : 520
Points : 15298
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-26
Age : 35
Location : K.B-Telupid-Sandakan

PostSubject: Re: @boUt M3...   Tue Jun 30, 2009 10:36 am

rYn_KaWa!e wrote:
ErwanVIP wrote:
rYn_KaWa!e wrote:
Rome wrote:
wakakakakakak jadi tu tau klu psr mlm pilipin.

ndak bah tu pandai lah dorg guna duit tu mcm gak kita guna umpan udang d mna mo di kait bru ada ikan yg mkn, sama gak dorg kaum wanita mo ngam gak bajunya makeupnya bru lakinya sangkut ja sama dia klu x kompom cri lain wakakakakakaka laughing
nah, batul sama ko beb!! hehe, kalu bini cantik, ngam mekap lagi, bajunya lagi..wadduh brliur yg sang suami meningu!!kmpom x pandang belakang lagi...hehehe

memanglah sis klu pandang belakang nie , GILA..... yuhuuuu ada HANTU , ..comfirm tak pandang cuma cermin pandang belakang aje kena tinguk ....hehehehe hehe

sis mana belajar ni semua....? cunlah, patutlah si grand hanya pandang depan, ... bagus
hehe..kmbang lubdang idung... tengkiu ..sis bljr sndri ja, bnyk pnduan dr mjalah..hehe, mo pikat suami, msti ada tknik bro!! heheh..mdah2an smpi bila2 biarlah wife dia sorng ja, ssah mau ckap jg kan,bro?, dari c grand gak tu..
nda jg mw mncr...
ckp da 1...
hehehe...
tp kalu kana sain, apa slhnya... syg
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 15462
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: @boUt M3...   Tue Jun 30, 2009 2:48 pm

Grand^Hustle wrote:
rYn_KaWa!e wrote:
ErwanVIP wrote:
rYn_KaWa!e wrote:
Rome wrote:
wakakakakakak jadi tu tau klu psr mlm pilipin.

ndak bah tu pandai lah dorg guna duit tu mcm gak kita guna umpan udang d mna mo di kait bru ada ikan yg mkn, sama gak dorg kaum wanita mo ngam gak bajunya makeupnya bru lakinya sangkut ja sama dia klu x kompom cri lain wakakakakakaka laughing
nah, batul sama ko beb!! hehe, kalu bini cantik, ngam mekap lagi, bajunya lagi..wadduh brliur yg sang suami meningu!!kmpom x pandang belakang lagi...hehehe

memanglah sis klu pandang belakang nie , GILA..... yuhuuuu ada HANTU , ..comfirm tak pandang cuma cermin pandang belakang aje kena tinguk ....hehehehe hehe

sis mana belajar ni semua....? cunlah, patutlah si grand hanya pandang depan, ... bagus
hehe..kmbang lubdang idung... tengkiu ..sis bljr sndri ja, bnyk pnduan dr mjalah..hehe, mo pikat suami, msti ada tknik bro!! heheh..mdah2an smpi bila2 biarlah wife dia sorng ja, ssah mau ckap jg kan,bro?, dari c grand gak tu..
nda jg mw mncr...
ckp da 1...
hehehe...
tp kalu kana sain, apa slhnya... syg

hehehe hehe bro , nakal lah u nie....P.Ramlee bilang jgn cari bala , nanti UFO berterbangan ,,,... hehe

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Thu Jul 02, 2009 12:19 pm

bahaya bro ni men UFO... kalu la UFO tu wujud, mau jga sis begambar sama alien2.. smiley
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 15462
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: @boUt M3...   Fri Jul 03, 2009 12:07 pm

rYn_KaWa!e wrote:
bahaya bro ni men UFO... kalu la UFO tu wujud, mau jga sis begambar sama alien2.. smiley

alah sis klu berkawan dgn alien gawat sis kena botak 2.............macam dlm TV ...wakakakakaka ketawa

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Fri Jul 03, 2009 11:37 pm

ErwanVIP wrote:
rYn_KaWa!e wrote:
bahaya bro ni men UFO... kalu la UFO tu wujud, mau jga sis begambar sama alien2.. smiley

alah sis klu berkawan dgn alien gawat sis kena botak 2.............macam dlm TV ...wakakakakaka ketawa
waduh bro..gawat sda ni..hehehe
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Thu Aug 13, 2009 11:46 am

terima kasih kepada semua yang ada datang melawat/menziarah keluarga kami khasnya c grand di atas pemergian adik tersayang... tengkiu
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 15462
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: @boUt M3...   Fri Aug 14, 2009 9:51 am

rYn_KaWa!e wrote:
terima kasih kepada semua yang ada datang melawat/menziarah keluarga kami khasnya c grand di atas pemergian adik tersayang... tengkiu

sis , terlebih dahulu sya minta maaf ...kerna sya inda tahu hal ni,...adik c grand yg mana satu yg telah kembali ..dan bila ia berlaku...sis
semoga rohnya dicucuri rahmat ..kita doakan ia dgn AL FATIHAH...sekali lagi sya ucapkan TAHZIAH keatas keluarga c grand..

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Fri Aug 14, 2009 10:24 am

Hari Ahad, 09/08..adik yg paling kecik..mnta maaf jgakla sbb tak inform awal2, mntua masa tu di mekah (umrah), so, mmg tak ingat sda hal2 lain sbb smua diuruskan tanpa org tua..harp smua faham, k.
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Girl
Administrators
Administrators
avatar

Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 15823
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 36
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: @boUt M3...   Fri Aug 14, 2009 3:05 pm

Allah lebih menyayanginya....kuat hati itu semua dugaan walaupun tiada orang tua di sisi.....amin..

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Fri Aug 14, 2009 3:33 pm

Girl wrote:
Allah lebih menyayanginya....kuat hati itu semua dugaan walaupun tiada orang tua di sisi.....amin..
thanks...memang Allah menguji kluarga kami..tapi kena terima hakikat yang smua tu berlaku krna ada hikmah disebalik semua tu..
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
De_Protocol
newbie
newbie
avatar

Sagittarius Snake
Posting : 62
Points : 14729
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-15
Age : 39
Location : SepanggaR

PostSubject: Re: @boUt M3...   Fri Aug 14, 2009 10:17 pm

Banyak bersabar dan berdoa selalu..k.
Back to top Go down
View user profile
Rome
Administrators
Administrators
avatar

Sagittarius Monkey
Posting : 1460
Points : 16400
Reputation : 9
Join Date : 2009-05-28
Age : 36
Location : KUDAT-- KOTA KINABALU

PostSubject: Re: @boUt M3...   Fri Aug 14, 2009 11:51 pm

takziah untuk keluarga grand.....
Back to top Go down
View user profile
De_Protocol
newbie
newbie
avatar

Sagittarius Snake
Posting : 62
Points : 14729
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-15
Age : 39
Location : SepanggaR

PostSubject: Re: @boUt M3...   Sat Aug 15, 2009 3:53 am

Takziah... tabahkan hati..k
Back to top Go down
View user profile
ErwanVIP
Penasihat Kelab
Penasihat Kelab
avatar

Leo Rat
Posting : 673
Points : 15462
Reputation : 0
Join Date : 2009-05-27
Age : 44
Location : Papar

PostSubject: Re: @boUt M3...   Sat Aug 15, 2009 10:21 am

rYn_KaWa!e wrote:
Hari Ahad, 09/08..adik yg paling kecik..mnta maaf jgakla sbb tak inform awal2, mntua masa tu di mekah (umrah), so, mmg tak ingat sda hal2 lain sbb smua diuruskan tanpa org tua..harp smua faham, k.

its ok ,...

_________________

" CROWN JUNCTION PRODUCE "
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Sat Aug 15, 2009 1:06 pm

terima kasih smua... tengkiu
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
De_Protocol
newbie
newbie
avatar

Sagittarius Snake
Posting : 62
Points : 14729
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-15
Age : 39
Location : SepanggaR

PostSubject: Re: @boUt M3...   Sat Aug 15, 2009 2:55 pm

Sama2 Ryn.
Back to top Go down
View user profile
bapakHaiqal
newbie
newbie
avatar

Pisces Rooster
Posting : 34
Points : 14531
Reputation : 10
Join Date : 2009-07-20
Age : 36
Location : sandakan/bukitgaram/papar

PostSubject: Re: @boUt M3...   Mon Aug 24, 2009 2:59 am

AL-FATIHAH..... Bismillahhirrahmannirrahim......... semoga rohnya dicucuri rahman.....
Back to top Go down
View user profile
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Mon Aug 24, 2009 7:23 am

thnx bapakhaiqal...tawakkal dn redha saja..
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Girl
Administrators
Administrators
avatar

Taurus Rooster
Posting : 934
Points : 15823
Reputation : 3
Join Date : 2009-05-25
Age : 36
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: @boUt M3...   Thu Jan 21, 2010 8:27 am

ryn, ko member crown sdh kan so cepat2 ambil lesen......

_________________


http://beautieviolet.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://beautieviolet.blogspot.com
rYn_KaWa!e
Crown Member
Crown Member
avatar

Virgo Rooster
Posting : 380
Points : 15060
Reputation : 10
Join Date : 2009-06-17
Age : 35
Location : $aNd@kaN^tELup!D^K0bO!_ToWn

PostSubject: Re: @boUt M3...   Thu Jan 21, 2010 9:34 am

hehe..i'm running for it too..
Back to top Go down
View user profile http://rynkawayie81@sosblog.com
Sponsored content




PostSubject: Re: @boUt M3...   

Back to top Go down
 
@boUt M3...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Soo, how bout them Lakers?
» deadpools laz-a-bout room
» my mother's cousin
» How bout a BADASS Christmas Party & parts swap
» What can I do bout this?? Fungus in spirea roots!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Kereta Mahkota Kota Kinabalu :: KKMKK @ CROWN INTRODUCE :: MEMBER WEB INTRODUCE-
Jump to: